DEVINO VOLUNTAR
TEACH FOR ROMANIA!

Voluntar în Academia de Leadership și Pedagogie 2023

Termen limită pentru trimiterea candidaturilor: 7 mai 2023

Vino alături de noi în echipa de organizare a ediției a zecea a Academiei de Leadership și Pedagogie Teach for Romania – cea mai puternică experiență transformațională de leadership și formare didactică din România!

Împreună pregătim viitori profesori, participanți în program, să devină viitori lideri în comunitățile vulnerabile! Înscrie-te aici până pe 7 mai.

Teach for Romania schimbă nu doar viețile profesorilor și ale copiilor la care ajungem, ci îți poate schimba și ție perspectiva, odată ce decizi să te alături ca voluntar misiunii noastre.

Poate ești la început de drum și astfel poți să faci parte din proiectele noastre, să lucrezi cu noi și să câștigi experiență, abilități și prieteni noi, sau poate că ești deja specialist în domeniul tău și competențele pe care le ai pot să devină o cărămidă solidă la ceea ce construim împreună. În orice context te-ai afla, să fii voluntar Teach for Romania devine nu doar o experiență de învățare, ci mai ales o ocazie concretă de a fi parte din educația copiilor din medii vulnerabile.

Luca Ciubotaru

Delegat de tineret al României la ONU 2014/2015

Experiența de voluntar în echipa Teach a fost dincolo de așteptări, iar sentimentul că poți să îți aduci contribuția în mod direct la o cauză atât de nobilă, alături de o echipă profesionistă, este unul unic. Alătură-te și tu, îți vei deschide orizonturile!

Andreea Băceanu ​

Teach for Romania este genul de organizație în care simți că într-adevăr lucrurile se mișcă spre bine, totul în timp ce crești și tu, personal și profesional. Încurajez orice persoană să fie o parte activă a misiunii transformaționale pe care Teach for Romania și-a asumat-o – aceea de a construi un viitor mai bun pentru copiii de astăzi, începând chiar „de la firul ierbii”, adică tocmai din locurile de care cei mai mulți dintre noi fug. Dacă crezi că îți poți asuma același deziderat, dacă vrei să fii super voluntar și să îți îmbogățești viața cu multe experiențe frumoase și oameni dragi, devino voluntar Teach for Romania!

Mădălina Matei ​

La Teach, ajutorul și energia vin de la unul la altul, de la trainer la grup, de la grup la trainer, de la echipă către profesori și invers, într-o continuă efervescență. Am văzut profesori pasionați, o echipă experimentată și organizată, precum și același entuziasm sub care se ascunde o rigoare de fier.

Hai alături de noi!