Educația României nu a fost niciodată mai importantă ca acum

Ca să arătăm care sunt modelele pentru viitor. Ele se bazează pe solidaritate, comunitate și claritate. Copiii noștri poate nu înțeleg pe deplin vremurile pe care le trăim, dar simt schimbarea. Și au nevoie de noi, cei mari, să le arătăm următorii pași.

De aceea, lansăm Raportul Teach for Romania pe 2019

Cum și noi, Teach for Romania, avem nevoie de voi, prietenii noștri, ca să punem în aplicare acei pași. Îți prezentăm activitatea noastră din ultimul an și te invităm să ne susții în continuare. Acum e nevoie de tine mai mult ca oricând. Îți spunem în raport în ce am investit banii, cu ce rezultate și cum putem continua împreună.

În raport vei regăsi informații despre:

  1. PROGRAMUL TEACH FOR ROMANIA
  2. COMUNITATEA DE ALUMNI
  3. NOUA IDENTITATE DE BRAND
  4. RAPORT FINANCIAR
  5. COMUNITATEA TEACH FOR ROMANIA
  6. PLANURI DE VIITOR

Transformăm educația din România împreună. Pentru viitor.

Avem nevoie să credem împreună în educație ca soluție pentru schimbarea profundă a societății noastre. Pentru că numai prin educație construim împreună modele corecte. Pentru copii și pentru viitorul nostru.

Nu contează contextul, contează cum acționezi!

Situația actuală ne oferă oportunitatea de a acționa împreună în educație. E vremea pentru leadership colectiv, pentru că fiecare elev contează, indiferent de regiunea din care provine, tipul de școală la care are acces sau statutul său socio-economic.

Te invităm să parcurgi documentul și ne-ar bucura să ne transmiți feedback-ul tău pe email (office@teachforromania.ro) sau să te abonezi la newsletterul nostru aici.