Dăruiește-ți ziua de naștere
pentru a susține misiunea
Teach for Romania!

Dăruiește-ți ziua de naștere
pentru a susține misiunea
Teach for Romania!

Cum poți să faci din ziua ta
una memorabilă?

Alege cauza în care crezi

Îţi mulţumim că ai ales să susţii cauza Teach for Romania. Deşi punem educaţia pe primul loc, îţi recomandăm să citeşti şi despre proiectele celorlalte organizaţii şi să dai o mână de ajutor acolo unde simţi că implicarea ta poate avea cel mai mare impact.

Creează-ți o pagină pentru Dăruiește Ziua Ta

Îţi creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi, vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

Răspândește vestea bună

După aprobarea paginii tale de donații prin e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plată securizată cu cardul.

Perioada optimă pentru a începe campania de ziua ta este cu 2-3 săptămâni înainte.

ȘTIAI CĂ?

19 000 000

zile de naștere sunt sărbătorite zilnic în lume

960

 de persoane și-au dăruit deja ziua de naștere în 2021

1027 lei

strânge, în medie, o persoană care își dăruiește ziua

Ana Maria Bălan

M-am hotărât! Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naştere cauzei Teach for Romania!
Aşa că, dacă te-ai gândit să-mi faci un cadou, mai bine donează banii pentru această organizaţie! Asta cred că e bine să fac şi aşa simt că aş primi cel mai frumos cadou de ziua mea! Parte din bucuria mea, la care poţi contribui şi tu, se va duce către nişte copii care nu au acces la educaţie şi care au nevoie de mult sprijin din partea noastră, a tuturor.

Nicolae Doca

Nicu lucrează în IT şi îi plac cadourile personalizate, făcute de oameni care îşi dau silinţa să „te nimerească”. Pentru că se apropia ziua lui de naştere, a decis să renunţe la obişnuitele căni sau tricouri personalizate şi să facă o faptă bună. Aşadar, şi-a îndemnat rudele, prietenii şi colegii să doneze pentru Teach for Romania şi educaţia copiilor. Şi a reuşit să strângă 2,750 de lei.

După cum spune chiar el: nu cred că există loc mai bun de investit când vorbim de educaţia copiilor. E de ajuns să ne uităm în jur ca să vedem că doar schimbând prezentul ne asigurăm viitorul pe care ni-l dorim şi pe care îl dorim pentru ei.

Adelina Dabu

Am trecut cu toţii printr-un an agitat, care ne-a lăsat cu multe incertitudini pentru viitor. Dintre cele mai importante lecţii învăţate menţionez nevoia de a fi solidari, de a construi comunităţi şi de a împărţi bunăstarea, altfel democraţia poate naşte monştri.

Aceste realităţi mi-au consolidat convingerea că educaţia este fundamentală dacă vrem să oferim o şansă copiilor din medii defavorizate. Teach for Romania a continuat şi în 2016 treaba excelentă în acest domeniu, iar eu îmi dăruiesc lor, şi anul acesta, aniversarea. Aşadar îmi puteţi face cel mai frumos cadou sprijinind educaţia copiilor din comunităţile vulnerabile din România.

Tudor Juravlea

Împlinesc 35 de ani și nu-mi doresc cadouri.

Am tot ce vreau, mai ales pentru că am întâlnit în momentele potrivite din viața mea o mulțime de oameni extraordinari, care m-au inspirat și de la care am învățat. În loc de cadouri, donați cât vă lasă suflețelul vostru pentru o cauză bună.

Camelia Tiu

Fiecare vară are o poveste, iar cea de anul acesta este despre educație.

Povestea Teach for Romania a început când mi-am luat rolul de voluntar în Academia de Leadership și Pedagogie și vreau să o închei pe aceeași scenă, în același ritm, dăruind în mod voluntar ziua mea de naștere cadou, pentru ca fiecare copil din România să aibă acces la opțiuni de viață prin educație de calitate.

Îmi place să primesc cadouri, iar anul acesta doresc să le redirecționez către organizația care mișcă încă o rotiță la schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.

Împreună suntem mai buni!

Ionuț Bădescu

Sunt medic cardiolog în Liverpool, Marea Britanie. Am plecat din România în 2010, dar nu am uitat niciodată că sunt român şi este important pentru mine să dau ceva înapoi ţării care m-a format, de fiecare dată când am ocazia. Am coordonat mai multe proiecte pentru copiii care trăiesc în comunităţile sărace din Judeţul Dâmboviţa. Astfel, am ajuns la concluzia că unicul mod prin care pot să contribui la creşterea şanselor ca aceşti copii să aibă mai mult succes în viaţă, este de a le facilita accesul la educaţie. Toate aceste acţiuni caritabile s-au bucurat de un real succes, însă Teach for Romania îmi oferă posibilitatea să susţin în continuare accesul la educaţie de calitate pentru copiii din România, la o scară mai largă şi pe termen mai lung. Aşadar, am decis să îmi donez ziua de naştere pentru această organizaţie.

Andreea Irinca

I have recently met this great organization, Teach for Romania, which has the purpose of making good education available for un-favored communities in Romania. I have come across stories of kids who travel by walking 10 km per day to the nearest school in rural Romania. Or kids who are encouraged by their parents to skip school and help with day-to-day work at home. I am happy to participate in a fund-raising effort by donating my birthday to Teach for Romania.

 So here is my birthday wish: if you thought about offering me a present, donate the money instead, by clicking the ‘I want to donate’ button below.

 Thank you and great years to come for all of us!