A fi profesor este menirea mea – Marius Maria

December 3, 2019
Comments Off on A fi profesor este menirea mea – Marius Maria

Scopul meu în viață este să fiu fericit. Iar a fi profesor și a putea influența viețile copiilor în bine este parte din drumul meu către fericire.

Încă din copilărie, Marius visa să devină profesor. Era cel mai mare dintre copiii din sat și îi plăcea tare mult să fie în preajma lor și să-i ajute să aleagă niște căi potrivite, drepte. Să le fie un model de viață, zice el.

Apoi, inspirat fiind și de fratele său, a decis că aceasta este meseria pe care și-ar dori să o urmeze. Iar povestea lui la catedră a început chiar în școala în care odată a fost elev. Își dorea tare mult să predea acolo, iar timp de 4 ani asta a și făcut.

Teach a apărut în viața lui într-un moment de cumpănă, în care își punea problema dacă vrea să mai continue în sistemul de învățământ.

Totuși, dragul și dorul de copii nu l-au putut ține departe, iar alături de noi a găsit motivația de care avea nevoie în acel moment, alături de o comunitate de oameni cu visuri comune.

“O să fiu profesor toată viața și asta o să-mi aducă o super împlinire. Este menirea mea, un lucru pe care îl fac din toată inima.”, ne mărturisește Marius cu sclipire în ochi.

Află mai multe detalii și hai alături de noi!