Turul Ciclist Teach Bike Challenge

Teach Bike Challenge se adresează pasionaților de ciclism care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.

Teach Bike Challenge

Dacă ciclismul este una dintre pasiunile tale, Teach Bike Challenge este oportunitatea prin care poţi investi timp, într-un mod plăcut, în sprijinul unui proiect educațional. Mai mult, este o ocazie de a învăţa cu ce se mănâncă fundraisingul şi de a te informa corect despre educaţie, în compania altor oameni ca tine.

traseu

Cum poţi să participi?

Te poți înscrie individual sau ca echipă de două persoane. Obiectivele de fundraising sunt diferite: singur ai provocarea de a strânge 500 euro, în echipă aveți provocarea de a strânge 5.000 euro împreună.

Condiții de participare în echipă:

  • Sunt eligibile echipele din 2 persoane: fete, băieţi sau mixt.
  • Echipele îşi aleg traseul, cu condiția de a tranzita minimum 10 comunități Teach
  • Exemplu campanie: #ştiucăpot

  • Persoană de contact pentru înscriere echipe: Grațiela Dumitrescu – gratiela.dumitrescu@teachforromania.ro, tel: 0754 242 441

    „Don’t limit your challenges, challenge your limits.” Jerry Dunn

Acces la cea mai mare comunitate în educație și leadership

Toți învățătorii/profesorii și membrii echipei Teach for Romania fac parte din rețeaua globală Teach for All. Vei avea acces la lideri în educație din peste 36 de țări membre. În prezent, la nivelul mondial, peste 50,000 de profesori au impact direct la clasă și lucrează cu peste  5 milioane de elevi. La finalul celor doi ani de program, te poți alătura celor 35,000 alumni din rețea.

Vei avea acces garantat la resursele unei organizații globale, prezente pe 5 continente:

– know-how variat

– posibilitatea de a interacționa și colabora cu persoane din orice organizație membră

– conferințe periodice atât internaționale, cât și în România, pe teme de leadership și teaching

– acces la companii și persoane-resursă partenere ale Teach for Romania

Experiența Teach for Romania îți propulsează traiectoria ta profesională

Unii dintre cei mai de prestigiu lideri ai companiilor din România consideră programul Teach for Romania un accelerator profesional. Cei doi ani ai programului sunt o rampă de lansare profesională unică, prin accesul și expunerea la cea mai mare rețea globală de educație din lume și la mediul business de top din România și nu numai.

“Acum niște ani am predat vreme de un semestru vorbirea în public unei clase de elevi de a cincea. Făcusem asta câțiva ani pentru directori de companii și mi se părea că știu tot ce trebuia să știu. Adevărul a fost că ce știam despre educația adulților nu s-a potrivit cu educația copiilor, dar ce am învățat din educația copiilor mi-a folosit nebănuit de mult, apoi, în educația adulților.

 

Teach for Romania e un program în care îi înveți să învețe pe copiii care învață în cele mai grele condiții. După ce vei reuși asta, vei putea învăța pe oricine orice. Și vei fi mândru de tine că ai reușit acolo unde nimeni nu crede că se poate reuși. Nu știu ce aveai de gând să-ți treci în CV, dar nimic nu poate bate așa ceva, nici în ochii unui viitor angajator al tău, nici în cei ai unor viitori angajați ai tăi.”

cosmin

Cosmin Alexandru

Consultant în transformare organizațională

 

 

Află mai multe