Home Dăruiește 3,5%

Descarcă formularul 230

Dăruiește 3,5% din impozit

Fiecare copil merită acces la educație de calitate, indiferent de mediul în care s-a născut. De 7 ani, profesorii susținuți de Teach for Romania aleg să predea în cele mai vulnerabile școli din România și aleg să susțină viitorul copiilor dezavantajați. 

Susține gratuit misiunea Teach for Romania

Misiunea noastră depinde de tine. Poți lăsa impozitul tău pe venit să ajungă la stat sau poți alege să îl dăruiești gratuit către organizația noastră. Un formular 3,5% , calculat la salariul mediu pe economie acoperă o lecție de calitate a unui profesor susținut de Teach for Romania, pentru o clasă de copii dintr-o școală vulnerabilă.

0

formulare acoperă bursa unui profesor susținut de Teach pentru o săptămână. Bursa îi ajută să facă naveta și să trăiască în comunitățile în care predau.

0

formulare acoperă costurile pentru ca noi să ajungem la încă un copil pentru un an întreg.

0

de formulare asigură o lună de școală pentru o clasă de copii din medii vulnerabile.

Cum poți să contribui?

Până la data de 25 mai 2021 poți direcționa gratuit 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2020 către Teach for Romania. Dacă ai obținut venituri din salariu sau pensie, completează formularul 230, iar dacă ai obținut venituri din alte activități (chirii, drepturi de autor, dividende), depune Declarația Unică. 


Datele noastre sunt:

Asociația Teach for Romania

CIF: 32590589

IBAN: RO36INGB0000999904210257

Trimite la Teach

Completează Secţiunea I şi semnează-te la Semnătură Contribuabil. Nu completa suma, se ocupă funcţionarii ANAF. Apoi, trimite-ne formularul semnat și scanat la catalin.dinu@teachforromania.ro. Ne ocupăm noi de depunere.

Depune personal

Completează Secţiunea I şi semnează-te la Semnătură Contribuabil. Nu completa suma, pentru că se vor ocupa funcţionarii ANAF. Apoi, mergi la cel mai apropiat Oficiu Poştal şi depune formularul, cu Confirmare de primire, într-un plic adresat Administraţiei Financiare de care aparţii.

Spațiul privat virtual

ANAF pune la dispoziţie acest serviciu persoanelor fizice din România pentru depunerea Declarației 230 sau a Declarației Unice privind redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Poți să accesezi Spaţiul Privat Virtual aici.