Home Transformă provocările în oportunități! Interviu cu un director de școală

De 5 ani, rescriem povești de viață prin educație de calitate pentru peste 7000 copii, cu sprijinul fiecărui membru al comunității Teach for Romania.

Teach for Romania crede în modele pentru educație și viață. Datorită implicării tale am ajuns în punctul în care ne aflăm astăzi – aproape 150 de profesori și învățători din 5 generații, o comunitate care ne inspiră zi de zi – iar pentru asta îți mulțumim!

Aniversarea celor 5 ani de Teach for Romania are loc marți, 6 noiembrie, între orele 13:00-17:00. Ediția de anul acesta a conferinței „Educația rescrie povestea” este găzduită de Administrația Prezidențială, la Palatul Cotroceni, sala Unirii. Vom avea alături invitați speciali precum Wendy Kopp, Co-fondator și CEO Teach for All, și vom facilita dezbaterea câtorva dintre cele mai importante subiecte din domeniul educației.

Mulțumim pentru că ai crezut în noi și pentru că ești parte din schimbarea pe care vrei să o vezi în educație!

Agenda evenimentului

11.30 – 13.00 Bine ai venit! Înregistrare invitați

13.00 – 13.35 Deschidere oficială. Discurs reprezentant Administrația Prezidențială

13.35 – 14.30 Sesiune de dezbateri “Provocări în educație. Abordare strategică pentru creșterea performanței în educație”

Section

Iată cine sunt vorbitorii din cadrul evenimentului!

Wendy Kopp

CEO & Co-founder Teach for All

Wendy Kopp este fondatoarea Teach for All – o rețea globală de organizații independente care cultivă viitorii lideri pentru a se asigura că cei mai marginalizați copii au șansa de a-și îndeplini adevăratul potențial. A fondat „Teach For America” în 1989, pentru a canaliza energia generației ei împotriva inechității educaționale din Statele Unite. Wendy a făcut posibilă dezvoltarea rețelei Teach For All pentru a atrage întreprinzători sociali din întreaga lume, care au fost hotărâți să adapteze această abordare în țările lor. Acum, rețeaua Teach For All este formată din organizații partenere din 48 de țări de pe șase continente.

Răzvan Bădău: „Nu mă las până când părinții nu îmi vor încuviința că adulții de mâine nu vor abandona astăzi”

Răzvan este foarte mândru de elevii săi și de felul în care, în această perioadă dificilă, s-au adaptat situației. Predă la 18 clase și ne mărturisește că a ajuns acum în punctul în care simte o legătură specială cu fiecare...

Reprezentant Administrația Prezidențială

Corina Puiu

Co-founder & Executive Director Teach for Romania

Neli Koleva

Coordonator Consorțiu NEWTT - Teach for Bulgaria

Ligia Deca

Consilier de Stat

Cosmina Mironov

Conferentiar Universitar Doctor, FPSE, Universitatea din București

Aura Stan

Chief Program Officer Teach for Romania

Virgil Ianțu

Moderator

Marius Ștefan

CEO Autonom Rent-a-car; Board Member - Teach for Romania

Sorana Stănescu

Managing Editor DOR (Decât o Revistă); Moderator panel „Provocări în Educație”

John Doe

John Doe

John Doe

Parteneri strategici în misiunea noastră

Susținători conferință