Teach Bike Challenge începe curând!

June 11, 2018
SuperTeach
Comments Off on Teach Bike Challenge începe curând!

De 4 ani comunitatea Teach for Romania își propune să fie un partener de încredere în adresarea provocărilor din sistemul educațional, alături de ceilalți actori relevanți, instituții europene, instituțiile statului, societatea civilă, parteneri din mediul de afaceri, media, și, desigur, persoane fizice. Iar Teach Bike Challenge este una dintre platformele pentru implicare şi dialog, pe care ți le punem la dispoziție.

Teach Bike Challenge este un eveniment de fundraising sportiv, care se adresează pasionaților de ciclism, amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.

Ce presupune, pe scurt? Participarea la două zile de tură cu bicicleta (15 şi 17 iunie), în total 150 km pe traseul Braşov-Făgăraş și un super eveniment de comunitate la Cetatea Făgăraș, pe 16 iunie, având în același timp oportunitatea de a învăța ce înseamnă fundrasing, să planifici și să faci un proiect pentru o cauză educațională.

Au mai rămas doar 3 zile până când dăm startul!

40 de curajoși s-au avântat în cursă, oameni care cred în puterea educației și sunt motivați să pună umărul la schimbare, oameni cărora le mulțumim din suflet că ne sunt alături și pot fi modele și pentru cei din jur.

Până acum am reușit să strângem peste 30 000 RON cu ajutorul lor și a celor 280 donatori inimoși, cărora le mulțumim că împărtășesc cu noi același vis, acela de a oferi opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România.

Campaniile fundraiserilor noștri mai durează 18 zile, deci încă aveți timp să îi susțineți! Pe de altă parte, avem și 3 fundraiseri care și-au atins deja targetul și pe care vrem să îi felicităm pentru campaniile derulate cu succes. Felicitări, Vitalie Brega, Cosmin Palagă și Mihai Anghel!

De asemenea, felicitările noastre merg și către Radu Dan, cel care a pornit acum 2 săptămâni într-o cursă nebună de 18 ore, București-Cluj și care înainte de cursă ne spunea așa: „Deși București – Cluj-Napoca în mai puțin de 18 ore mă va epuiza complet, simt că nu e suficient. Îmi doresc să atrag atenția asupra unor soluții oferite de cei de la Teach for Romania, pentru care merită sensibilizată și motivată comunitatea din care facem parte. În același timp, la fel cum și eu am fost motivat de realizările altora, aș fi foarte fericit să pot motiva alți oameni să își împingă limitele și să preia inițiativa, în orice domeniu doresc ei.”

Ne bucurăm să avem aproape astfel de oameni și le mulțumim încă o dată pentru tot efortul pe care l-au facut și sunt dispuși să îl facă, cu scopul de a susține educația la firul ierbii.

Mulțumirile noastre merg și către cei cu ajutorul cărora acest proiect a prins viață:

  • Voluntarilor noștri: Elena Buzdea, Camelia Tiu, Roxana Tătaru, Denis Jardan
  • Profesorilor care ne-au fost alături: Gabriela Dima, Claudia Sărban, Bianca Păcurar, Adela Beca, Ilona Andrei, Camelia Stroiu, Camelia Damian, Ionela Munteanu, Mircea Baciu
  • Fundraiserilor specialiști: Alexandru Moraru, Laszlo Bodor, John McKellar, Vlad Zahan, Mircea Racoviceanu
  • Colegilor noștri din staff: Gena Francu, Anamaria Sabou, Andrei Nedelcu, Grațiela Dumitrescu, Fabiola Istudor

Bineînțeles că nu am fi prins aripi fără ajutorul partenerilor noștri: Romanian American Foundation, Autonom, Quest Mission Epic Escape Rooms, Bright, Cegeka, Yopeso, 7card, Spokes, Cetatea Făgărașului, Galantom, Zizin, Badea Clifford Chance, Mediacom, GroupM, Mindshare, Wavemaker, Freerider, Downhill and more, Salonul Bicicletei, România Pozitivă, Apel One Med, Casa Terra, Radio România Cluj, Radio România Cultural, Promobicicleta, cărora le mulțumim pentru toată susținerea!

Iar pe final, pentru că se zice că o poză valorează mai mult decât o mie de cuvinte, vă lăsăm cu ceva motivație:

20180606_105123