Pe 2 iulie, 5 echipe de înotători fac valuri pentru educație la Swimathon București! Cu suma pe care ne-am propus să o strângem, vom acoperi costurile a 300 de lecții de calitate pentru 25 de copii din medii vulnerabile.

De ce să susţii Teach for Romania?

Teach for Romania este o organizație fără surse proprii de venit. Ne bazăm pe generozitatea ta pentru a atrage și susține cei mai valoroși tineri români în a fi învățători/profesori în școli defavorizate din România.Fără sprijinul tău, copiii din satele românești vor fi avea mai puține șanse la o viață de calitate!

Sprijină profesorii să rămână alături de copii și să îi ajute să termine studiile. Donând 10 EURO (45 RON), cumperi o lecție de calitate pentru 25 de copii.În plus, ne vei ajuta să ne îndeplinim misiunea, să pregătim și să acordăm burse învățătorilor/profesorilor Teach for Romania.

Ce am făcut până acum?

Am pregătit 38 de profesori care predau în peste 30 de școli, în 11 județe din România, care au impact asupra a peste 4500 copii. Anul acesta recrutăm încă 45 profesori. Iar acesta e abia începutul!Profesorii Teach for Romania sunt tineri valoroși care au decis că vor să schimbe viețile copiilor. I-am pregătit prin programe în valoare de aproximativ 16 000 EURO și i-am plasat în școlile unde era cea mai mare nevoie de ei. Ei au parte de training și suport pe toată perioada activității lor.Profesorii Teach for Romania le dau copiilor încredere că pot învăța, îi educă prin metode inovatoare și colaborează cu școala pentru dezvoltarea comunității.

Tu poți fi unul dintre cei care sprijină învățământul ce calitate pentru copiii din satele românești! Donează 10 EURO, cu care cumperi o lecție de calitate pentru 25 de copii.

Iată cine înoată pentru Teach for Romania!

Profesori și membrii ai echipei Teach for Romania fac și ei valuri pentru ca fiecare copil din România să aibă acces la educaţie de calitate! Îi poţi susţine aici:

Susţine echipa Teach for Romania!

Printre înotătorii care s-au alăturat cauzei noastre sunt Carmen Bunaciu, campioană mondială la natație, și Anca Patrascoiu, prima medaliată olimpică a nataţiei româneşti, care vor înota alături de alți colegi din clubul Tribeach Brașov! Alegerea lor ne onorează! Le mulțumim și le dorim mult succes!

Mulțumim echipei Raiffeisen Bank pentru susținerea acordată în cadrul Swimathon 2016!

Vino să-i susții și donează și tu, aici:

Susține înotătorii Teach for Romania