Sustine misiunea Teach for Romania, fara costuri

February 5, 2019
SuperTeach
Comments Off on Sustine misiunea Teach for Romania, fara costuri

Ce inseamna pentru tine 53 RON?

O cina. O limonada si o cafea. O carte, sau doua.
Pentru noi, la Teach for Romania, 53 RON inseamna costul fiecarei ore de educatie de calitate sustinuta de un profesor pregatit de noi, pentru o clasa de copii dintr-o scoala cu provocari.

12.JPG

Fiecare formular de redirectionare a 2% din impozitul pe venit completat inseamna o alta ora de educatie de calitate sustinuta de un profesor Teach for Romania. Acum e mai usor ca niciodata sa contribui, simplu, fara efort si costuri!
Citeste AICI cum!

 

De ce Teach for Romania?

Pentru ca fiecare copil merita acces la educatie de calitate, indiferent de mediul in care s-a nascut. Organizatia noastra selecteaza oameni exceptionali si ii pregateste ca profesori timp de 2 ani pentru copiii din medii vulnerabile. Pana acum, am pregatit 111 profesori si invatatori, care lucreaza cu 7000 de copii din medii vulnerabile, printr-un model care deja functioneaza in 50 de tari (Teach for All). Ajuta-ne sa ne ducem misiunea mai departe!
Investitia in educatie se cunoaste pe termen lung
95% dintre copiii nascuti in mediul rural nu vor ajunge la facultate. Aceasta realitate se reflecta in sistemul de sanatate, politic, in calitatea vietii fiecaruia dintre noi. Teach for Romania aduce profesori de calitate acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

6.JPG

Sustine misiunea noastra, fara costuri

Misiunea noastra depinde de tine. Poti lasa impozitul tau pe venit sa ajunga la stat, sau poti alege sa il pui in slujba educatiei performante.
2%* acopera o lectie de calitate sustinuta de un profesor Teach for Romania, pentru o clasa de copii dintr-o scoala vulnerabila:
  • 5 formulare asigura costurile unei zile de scoala pentru o clasa copiii din medii vulnerabile;
  • 25 de formulare asigura o saptamana de scoala pentru o clasa de copiii din medii vulnerabile;
  • 100 de formulare asigura o luna de scoala pentru o clasa de copiii din medii vulnerabile.
 *calculat in baza salariului mediu pe economie
Citeste mai multe AICI descarca formularul (link AICI) si depune formularul completat si semnat sau trimite-l la sediul nostru pana in 15 martie 2019!
Deja l-ai completat? Convinge-ti prietenii si familia!
Doar impreuna putem aduce educatie de calitate in vietile copiilor din Romania.
Vrei sa afli vesti de la Teach? Aboneaza-te la Newsletter, urmareste-ne pe Facebook sau LinkedIN