Pune educația pe locul I! Participă virtual la UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k

July 27, 2020
SuperTeach
Comments Off on Pune educația pe locul I! Participă virtual la UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k

Mobilizează toată familia, fă echipă pentru Teach for Romania, alergați în locul vostru preferat și aduceți educația pe locul I. Cea de-a V-a ediție a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10k se va desfășura virtual pe data de 22 august 2020 și cuprinde două curse: 10 Km (individual) și 2 x 5km (în echipă). Poți participa singur, alături de familie și prieteni sau alături de colegii de serviciu, pe orice traseu doriți.

În ziua evenimentului, timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate. În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Cum te înscrii?

  1. Fă-ți cont aici și apasă butonul de „REGISTER”, până la data de 20 august.
  2. Dacă ai deja o echipă creată de compania pentru care lucrezi sau de prieteni, alătură-te lor și selectează echipa. Dacă reprezinți o companie și vrei să participi alături de colegi la competiție, dă-ne de veste la mara.niculescu@teachforromania.ro.
  3. Alege cursa la care vrei să participi și apoi completează datele tale personale
  4. Nu uita să alegi cauza pentru care alergi – Teach for Romania.

Pentru mai multe detalii, consultă documentul de aici.

Ce urmează?

  1. În săptămâna 10-16 august vei primi prin curier kitul de alergător.
  2. Pe 22 august, la ora 08.00, se dă startul. Alege traseul tău preferat, oricare ar fi el, cronometrează-te cu orice dispozitiv si termină cursa aleasă până la ora 11.
  3. Transmite apoi pe aplicația #RunRomania o poză cu timpul înregistrat (screenshot de pe aplicația aleasă), precum și o fotografie din timpul alergării (nu numărul de concurs vizibil) pe aplicația #RunRomania
  4. Pe toată durata evenimentului, postează pe rețelele sociale folosind hashtag-urile #RunforTeach #RunInBucharest #Bucharest10km #VirtuallyTogether

Cum strângi bani?

  1. O parte din taxa de participare va fi donată către Teach for Romania
  2. Te încurajăm să îți creezi o pagină de Galantom unde să îi inviți pe cei dragi să te susțină cu o donație. Suma strânsă de tine se va transforma în educație de calitate pentru copiii care au cea mai mare nevoie de ea. Trimite-ne un mesaj dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți seta pagina de Galantom.

De ce să alergi pentru Teach for Romania?

Pe de o parte, am fost mai activi și mai agili ca niciodată în ultimele trei luni. Profesorii noștri s-au adaptat și au continuat predarea chiar și în cele mai dificile circumstanțe, acolo unde copiii nu aveau acces la tehnologie sau conectivitate – au făcut fundraising pentru tablete, au făcut lecții la telefon, uneori chiar individual, cu fiecare copil în parte, au creat materiale de lucru pentru fiecare copil pe care le-au dus în sat, ca educația să nu se oprească. Acești profesori au arătat că se poate. În plus, în timpul pandemiei, am oferit sprijin și inspirație pentru mii de profesori cu webinarii, tutoriale și alte resurse prin Școala pe Net. Am recrutat o nouă generație de profesori mai mare decât anul trecut, iar acum suntem în mijlocul primei academii de pedagogie digitală pentru profesorii din învățământul public. Sunt multe lucruri pe care nu le știm despre anul școlar următor, dar suntem siguri că avem nevoie de profesori de calitate pentru cei mai vulnerabili copii din România.

Despre Bucharest RUNNING Club

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.  BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  – www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.com,  www.voluntarinsport.ro, www.runinbucharest.com. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest