Punct. Și de la capăt

July 23, 2017
SuperTeach
Comments Off on Punct. Și de la capăt
Punem punct. Rescriem povestea educației alături de o nouă generație de învățători și profesori Teach for Romania, formatori, o rețea de oameni pregătiți în a oferi ședințe de coaching pe tot parcursul celor 2 ani de program Teach for Romania, o echipă puternică, o mână de voluntari, dar și parteneri fără de ajutorul cărora nu ne-am putea desfășura activitățile. Startul l-am dat pe 3 iulie în București și continuăm povestea începând cu 24 iulie, la Gârcin (Săcele) într-o tabără de vară alături de 400 de copii, unde punem în practică toate cele învățate la sesiunile teoretice.

11

Academia de Leadership și Pedagogie dobândește o formă de academie și din punct de vedere vizual, fiecare curs aduce una sau mai multe cărămizi în construirea unei clădiri rezistente. Pe tot parcursul celor 3 săptămâni am învățat, ne-am distrat, am exersat și am înțeles că în multe școli din România este nevoie de noi, așadar trebuie să ne unim forțele pentru a oferi mai multor copii acces la oportunități de viață prin educație de calitate.

12

Cu mic, cu mare, suntem recunoscători partenerilor noștri care ne ajută să avem de toate, pentru toți: Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, Adobe Romania, Romanian-American Foundation, Auchan Romania, Apa minerala ZIZIN, Patiseria Tineretului, PAPYRUS, Qzine catering, Ateliere Fără Frontiere. Vă mulțumim!

13