Parteneri de nădejde în cursa pentru educație, vă mulțumim!

June 13, 2018
SuperTeach
Comments Off on Parteneri de nădejde în cursa pentru educație, vă mulțumim!

Teach Bike Challenge este un proiect de fundraising pentru educație, un proiect care se adresează pasionaților de ciclism, amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind acum în educație.

Teach Bike Challenge este o provocare, așa cum îi spune și numele. Este un proiect care a adunat la un loc oameni frumoși, oameni dornici să își depășească limitele, oameni care cred în puterea educației și care aleg să se implice.

Este o provocare pe care o susține o întreagă comunitate, începând cu partenerii noștri, care sunt alături de Teach for Romania încă de la începuturi sau care s-au alăturat misiunii noastre pe parcurs: Romanian American Foundation, Autonom, Quest Mission Epic Escape Rooms, Bright, Cegeka, Yopeso, 7card, Spokes, Cetatea Făgărașului, Galantom, Zizin, Badea Clifford Chance, Mediacom, GroupM, Mindshare, Wavemaker, Freerider, Downhill and more, Salonul Bicicletei, România Pozitivă, Apel One Med, Casa Terra, Radio România Cluj, Radio România Cultural, Promobicicleta. Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru încredere și susținere!

Iar pe tine, dragă cititor, te invităm să îi cunoști mai bine în următoarele rânduri:

 • Romanian-American Foundation susţine proiecte, idei şi organizaţii care pot avea un impact substanţial în comunităţi şi care au un potenţial ridicat de creştere şi replicare. Lucrăm în trei zone pe care le considerăm de importanță strategică: economie rurală; tehnologie și inovație; filantropie și implicare civică.Suntem un finanţator proactiv şi flexibil, care îşi invită partenerii într-un act de construcţie şi pentru care contează mult rezultatele. Nu întîmplător folosim de multe ori cuvintele „construim împreună” – ele explică felul în care ideile noastre ajung să se dezvolte. Împreună cu partenerii noştri, pornim de la o idee şi – folosind talentele, capacităţile, pasiunile lor şi capitalul oferit de fundaţie – încercăm să o punem în practică şi să o dezvoltăm. Și pentru că ştim că schimbarea nu se va produce niciodată de pe o zi pe alta, construim programe pe termen lung.
 • Bright este compania de branding și comunicare ce susține creșterea companiilor care fac lumea mai frumoasă. Am ales să ne investim energia în proiecte care aduc valoare, cum sunt și proiectele Teach for Romania. Ne dorim să contribuim la creșterea conștientizării colective a faptului că educația este esențială pentru a crește copii puternici și încrezători și a trăi împreună într-o lume frumoasă.
 • Autonom are cea mai extinsă rețea de mobilitate din România și este aproape de comunitatea Teach for Romania încă de la bun început. Prin intermediul Fundației Autonom sprijinim ideile care aduc valoare și au un impact pozitiv in societate și mediu. A fi alături de comunitatea Teach este o alegere pentru un viitor mai bun ne dorim să îl construim împreună.
 • Prețuim educația și credem că aceasta reprezintă fundamentul vieții, având în vedere că este direct proporțională cu fericirea, sănătatea, ambiția, logica, dezvoltarea personală și/sau libertatea noastră. Pentru noi, oamenii sunt cei mai importanți. Apreciem talentele, ideile și eforturile persoanelor cu care lucrăm și ne exprimăm aprecierea prin ceea ce spunem și facem. Pentru echipa Cegeka, diversitatea reprezintă o sursă de inspirație care ne conduce spre atingerea scopurilor noastre comune și de aceea considerăm educația fundamentul tuturor lucrurilor.”
 • Fie ca eşti la birou, acasă sau în oraş, 7card te ajută să faci sport în funcţie de dispoziţia pe care o ai sau în funcţie de locul în care te afli la o anumită oră. Nu trebuie să mai depinzi de programul unui singur club sportiv sau de traficul din oraş pentru a ajunge la cursul de cycling sau la ora de aerobic. Noi îşi oferim acces oricând doreşti la orice club sportiv din reţea, ori de câte ori îţi permite agenda, indiferent unde te afli. Totul într-un singur abonament!
 • Spokes – probabil unul dintre cele mai prietenoase magazine de biciclete din oraş. Cătălina, Sorin, Cristi şi Peter sunt aici să te sprijine atunci când vrei să iei o decizie bună pentru bicicleta ta, cu care nu te joci, că doar e bicicleta ta. Şi dacă ai nevoie de service, să fii sigur că plăteşti întotdeauna un preţ corect, pentru servicii de cea mai bună calitate.
 • Esra – artist, visător. Pe scurt, un om care se identifică cu viziunea şi valorile Teach for Romania. Cineva pentru care #ştiucăpot reprezintă mai mult decât un motto, ci un mod de viaţă care şi-a pus amprenta atât pe viaţa personală şi profesională, cât şi pe cea artistică. “Dar eu ştiu că pot, indiferent ce ai de gând să spui tu / Şi eu ştiu că pot, indiferent de cât te opui tu / De cât îmi spui “nu”, parerea ta nu contează! / Şi ştiu că doar eu am puterea să decid ce urmează!”
 • Muzeul Ţării Făgăraşului este muzeul unui areal istoric şi etnografic reprezentativ pentru România, care a fost înfiinţat începând cu anul 1923 pe baza patrimoniului colecţionat de către profesorul Valer Literat, sub egida ASTRA. La început s-a aflat în custodia acesteia, până în anul 1951, când Muzeului i-a fost atribuit un sediu stabil şi a primit statutul de instituţie de stat, sub titulatura de Muzeul Orăşenesc Făgăraş.
 • Downhill & More și-a propus încă de la început să se implice activ în susținerea ciclismului și a mișcării în aer liber, astfel ca pe lângă activitatea de bază – comercializarea online și offline a bicicletelor BULLS și Pegasus în România, a susținut și susține în continuare un club ciclist de amatori și organizarea de evenimete sportive în Județul Sibiu, de regulă competiții MTB. “Proiectul Teach Bike Challenge combină perfect idea de mișcare cu cea de a-ți ajuta aproapele, respectiv facilitarea accesului la educație pentru copii. Educația este foarte importantă pentru dezvoltarea noastră, a țării, pentru a ajunge la un nivel de viață mai bun, fapt pentru care nu am ezitat nicio secundă să sprijinim și noi acest proiect.”
 • Quest Mission – Epic Escape Rooms este locul în care devii eroul unei povești misterioase și pline de aventură. O să descoperi un nou mod extraordinar de a-ți petrece timpul liber, pe care noi îl numim Smart Fun. Cele 4 aventuri Quest Mission te transpun într-o altă lume, unde timpul, spațiul și percepțiile se modifică, iar distracția cu prietenii este garantată.
 • GroupM este liderul global de management al investiţiilor media pentru agentiile WPP. Agenţiile de media prezente în Romania sunt Mindshare, MediaCom şi Wavemaker. Ne apreciem foarte mult angajaţii şi ne străduim să aducem un impact pozitiv în viaţa lor. Ne simţim obligaţi să identificăm acele iniţiative care fac diferenţa şi credem că impactul este puternic în două domenii esenţiale: educaşia şi accesul la învatamant pentru fiecare copil. Punem foarte mare preţ pe talent în GroupM și ne încurajăm angajaţii nostri să se implice activ în comunităţile din care fac parte. Oferindu-şi timpul şi resursele lor, angajaţii noştri creează oportunităţi pentru persoane care altfel nu ar avea şansa să reuşească.
 • Galantom este un om mereu dispus să îi ajute pe alții, în mod dezinteresat; generos; darnic; mărinimos. Noi credem că sunt foarte mulți astfel de oameni în România și, de aceea, am creat Galantom.ro, platforma de fundraising peer to peer care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.
 • Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru împlinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenți de transformare  în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile.

29570591_362814087535330_5442629731775493230_n