De ce să ne susţii

Beneficiile unui parteneriat cu Teach for Romania:

Impact

Impactul intervenţiilor învățătorilor/profesorilor va fi riguros evaluat, periodic, în comparaţie cu un grup de control cu caracteristici iniţiale similare. Impactul va fi clar comunicat părţilor interesate şi cu care avem încheiat un parteneriat.

Implicarea Angajaţilor

Angajaţii companiilor pot fi voluntari pentru Teach for Romania ca oaspeţi (guest speakers) în anumite clase sau fiind mentori corporate pentru participanţii în program. Oportunităţi de voluntariat adiţionale vor fi disponibile pentru evenimente ocazionale.

Vizibilitate

Afiliere directă cu un program care va fi puternic si vizibil la scară naţională. Acest program va atrage persoane cu profil important care vor participa la evenimente de co-promovare. Foloseşte oportunitatea de a pune umărul la reconstruirea educaţiei în România!

 

Internship

Pe parcursul celor doi ani de contract cu Teach for Romania, aceşti tineri talentaţi vor participa în programe de internship sau se vor implica în dezvoltarea unor programe de dezvoltare comunitară.

Acces la Talente de Top

Candidaţii atraşi în program vor înţelege ce opţiuni de carieră pot explora împreună cu partenerii noştri. După cei doi ani de plasare în şcoli, partenerii corporate vor avea posibilitatea de a recruta şi angaja cei mai performanţi candidaţi.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul şi procesul prin care putem colabora, trimite un email la corporate@teachforromania.ro