O zi pentru educaţie alături de Adobe și Teach for Romania

December 23, 2019
SuperTeach
Comments Off on O zi pentru educaţie alături de Adobe și Teach for Romania

Copiii de la Școala Gimnazială Teleşti, localitatea Ludeşti, judeţul Dâmboviţa au primit de la prietenii de la Adobe o donație de 21 de calculatoare. Dacă până acum, școala nu beneficia de un laborator de informatică bine dotat, acum, cei 150 de copii din școală învață și descoperă utilitățile tehnologiei prin intermediul acestor calculatoare, de care se bucură și cadrele didactice. Orele de curs au devenit mai interesante, iar gestul celor de la Adobe i-a făcut pe copii să fie mai entuziaști și dornici să învețe lucruri noi.

WhatsApp Image 2019-10-24 at 13.03.42

„În ceea ce mă priveşte, în calitate de profesor susținut în cadrul programului Teach for Romania, o adevărată resursă de motivaţie şi un pilon în dezvoltarea şcolilor înscrise în program, am avut oportunitatea de a participa la evenimentul de montare a calculatoarelor într-un atelier organizat de comunitatea Adobe, care mi-a adus bucurie, speranţă şi încredere că una dintre dorinţele pe care le am cu privire la utilizarea mijloacelor digitale în şcoală va prinde viaţă. Fiecare moment de entuziasm al celor din Adobe, fiecare întrebare adresată pentru a afla detalii despre comunitatatea din Teleşti şi fiecare acţiune de montare a unor imagini şi filmuleţe motivaţionale, m-au emoţionat profund. Tot acel „furnicar de oameni” era un adevărat organism care lucra pentru un scop comun: educaţia digitală în Şcoala Teleşti”, povestește un profesor din școala Telești, aflat al doilea an de program.

Finalul atelierului a adus rezultatele pe care școala și elevii săi și le doreau: 21 de calculatoare împachetate frumos cu destinația: Şcoala Gimnazială Teleşti.

Suntem recunoscători fiecărui membru în parte din Adobe care și-a adus cunoștințele, bucuria și energia la asamblarea acestor calculatoare. Mulțumim întregii echipe Adobe că ați devenit parteneri în educația copiilor și că împreună construim modele pentru viitor!

WhatsApp Image 2019-10-24 at 13.03.43