Ajută un copil să învețe să scrie. Viitorul.

Le mulțumim tuturor alergătorilor Teach for Romania!

Implică-te în transformarea educației din România! Pe 8 și 9 Octombrie, 70 de copii, adolescenți și fundraiseri adulți au alergat pentru a transforma visul în realitate: șanse egale la educație de calitate pentru toți copiii din România, indiferent de mediul în care s-au născut.

Cu ajutorul lor, vom putea să pregătim și să susținem mai mulți profesori transformaționali pentru copiii din satele românești, care nu știu să scrie sau să citească.

În România există mii de copii care nu au fost la școală nici măcar o zi. 40% dintre adolescenții de 15 ani nu pot interpreta un text pe care îl citesc. Cu ajutorul tău, putem schimba realitatea acestor copii!

Adunăm kilometri și fonduri pentru transformare acolo unde este mai mare nevoie de ea.

Susține și tu programul Teach for Romania!

În România, 18% dintre copii abandonează școala înainte de finalizarea studiilor oblgatorii. Împreună, putem aduce înapoi educația în viețile copiilor, prin profesori bine pregătiți și plasați acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

Cu 45 RON, susții financiar o oră de educație pentru 25 de copii din mediul rural sau urban periferic, din partea unui profesor sau învățător Teach for Romania. Doar cu ajutorul tău, putem duce filosofia și misiunea Teach for Romania la nivel național și oferi educație de calitate pentru fiecare copil, indiferent de mediul în care s-a născut.

 La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, am strâns până acum 4279 EURO, echivalentul a 427 ore de educație susținute de un profesor Teach for Romania. Ajută-ne să creștem această sumă! Donează și tu!

DONEAZĂ

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, am strâns

4279 EURO,

echivalentul a

 

427 ORE

de educație susținute de un profesor Teach for Romania.