Aleargă pentru cauza Teach for Romania la Bucharest Marathon!

Împreună oferim o educație transformațională copiilor de azi și mai multe opțiuni de viață adulților de mâine!

Din pasiune pentru educație și din dorința de a face o schimbare mult așteptată în sistemul educațional românesc, am pornit la drum în marea aventură Teach for Romania. O aventură care a prins o formă frumoasă și un fond solid și care, după primul an de activitate, arată astfel: 18 profesori, au predat în 15 școli din 7 județe, la peste 2600 de copii ce provin, în mare parte, din comunități vulnerabile și cu o rată ridicată de abandon școlar. Pentru anul școlar 2015-2016, 39 de profesori și învățători se vor afla la catedră.

Dorim să dublăm impactul și intervenția noastră în fiecare an, să ne extindem la nivel național mărind numărul de profesori și învațători, astfel încât, într-o zi, să ne putem împlini misiunea:

Opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România.

Cu o atitudine pozitivă și cu o motivație puternică, te invităm alături de noi în această cursă și îți oferim provocarea de a fi alergător și fundraiser pentru cauza noastră la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, pe 4 Octombrie 2015.

Toate fondurile strânse intră în susținerea și pregătirea profesorilor și învățătorilor din cele două generații.

Implicarea ta contribuie la o schimbare pozitivă, oferind în fiecare zi acces la educație, experiențe reale de învățare, dezvoltare continuă și sprijin copiilor din școlile unde predau profesorii noștri.

Înscrie-te în echipa noastră de fundraiseri până pe 20 septembrie!

În 3-4 octombrie 2015, va avea loc cea de a opta ediţie a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, eveniment organizat de Asociaţia Bucharest Running Club, la care vor participa peste 10.000 de alergători din peste 50 de ţări.

Duminică 4 octombrie, în funcţie de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – maraton 42 km, semimaraton Volkswagen 21 km, Maraton Ştafete Vodafone (10 km X 4), sau o tură a Casei Poporului la Cursa Populară Ciuc Radler (3,6 km).

Pentru mai multe detalii și înscrieri poţi accesa pagina http://bucharest-marathon.com/.

Cum să faci parte din transformare și să susții și tu cauza?

Aleargă alături de noi
Donează