Cei 7000 de copii Teach for Romania îți mulțumesc!

Fiecare copil merită acces la educație de calitate, indiferent de mediul în care s-a născut. Teach for Romania selectează oameni excepționali și îi pregăteste ca profesori timp de 2 ani pentru copiii din medii vulnerabile.

De ce Teach for Romania?

Pentru că fiecare copil merită acces la educație de calitate, indiferent de mediul în care s-a născut. Organizația selectează oameni excepționali și îi pregăteste ca profesori timp de 2 ani pentru copiii din medii vulnerabile.

Investiția în educație se cunoaște pe termen lung

95% dintre copiii născuți în mediul rural nu vor ajunge la facultate. Această realitate se reflectă în sistemul de sănătate, politic, în calitatea vieții tuturor.

Teach for Romania aduce profesori de calitate acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

Susține misiunea noastă, fără costuri

Misiunea noastră depinde de tine. Poți lăsa impozitul tău pe venit să ajungă la stat, sau poți alege să îl dăruiești.

2% din salariul mediu pe economie acoperă o lecție de calitate susținută de un profesor Teach for Romania, pentru o clasă de copii dintr-o școală vulnerabilă:

  • 5 formulare asigură costurile unei zile de școală pentru o clasă copiii din medii vulnerabile
  • 25 de formulare asigură o săptămână de școală pentru o clasă de copiii din medii vulnerabile
  • 100 de formulare asigură o lună de școală pentru o clasă de copiii din medii vulnerabile

Depune formularul până în 31 iulie!

Susține misiunea noastră, fără costuri

Teach icons-05

Depune personal

Completează Secţiunea I şi bifează în Secţiunea II căsuţa corespunzătoareapoi semnează-te la Semnătură Contribuabil. Nu completa suma, pentru că se vor ocupa funcţionarii ANAF. Apoi, mergi la cel mai apropiat Oficiu Poştal şi depune formularul, cu Confirmare de primire, într-un plic adresat Administraţiei Financiare de care aparţii.

Teach icons-06

Depune prin altcineva

Completează Secţiunea I şi IV şi bifează în Secţiunea II căsuţa corespunzătoareapoi semnează-te la Semnătură Contribuabil. Nu completa suma, se ocupă funcţionarii ANAF. Împuternicitul va semna la Semnătură Împuternicit şi apoi va merge la cel mai apropiat Oficiu Poştal unde va depune formularul, cu Confirmare de primire, într-un plic adresat Administraţiei Financiare de care aparţii.

Teach icons-07

Trimite la sediul nostru

Completează Secţiunea I şi bifează în Secţiunea II căsuţa corespunzătoareapoi semnează-te la Semnătură Contribuabil. Nu completa suma, se ocupă funcţionarii ANAF. Apoi, trimite-ne formularul original la: Asociaţia Teach for Romania, Blvd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6A, Clădirea BOB Tower, intrare C, parter, Sector 2, Cod Poştal 023794, București.

Teach icons-08

Folosește spaţiul public virtual

ANAF pune la dispoziţie acest serviciu persoanelor fizice din România pentru depunerea Declarației 230 privind redirecționarea a 2% din impozitul pe venit. Pentru atutentificarea în Spaţiul Public Virtual, folosiţi următoarele variante: autentificare cu nume utilizator şi parolă sau autentificare cu certificat digital. Dacă nu ai cont, înregistrează aici un utilizator nou. Pentru mai multe informaţii, aici găseşti Ghidul de utilizare SPV.