Tu ce vrei să schimbi de ziua ta?

Dăruiește-ți ziua de naștere pentru
o cauză dragă ție. Este foarte ușor.
În loc de cadouri le spui prietenilor
să doneze pentru cauza aleasă.

Crează pagina ta

Cum poți să faci din ziua ta
una memorabilă?

Perioada optimă pentru a începe campania de ziua ta este cu 2-3 săptămâni înainte. Gasesti aici cateva recomandări pentru fundraising.

ȘTIAI CĂ

19,000,000
zile de naştere sunt sărbătorite zilnic în lume

915
lei strânge în medie o persoană care îşi dăruieşte ziua

1,521
persoane şi-au dăruit deja ziua în 2019

1,392,682
lei au reuşit să strângă fundraiserii aniversaţi
Ana Maria Bălan
“M-am hotărât! Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naştere cauzei Teach for Romania! Aşa că, dacă te-ai gândit să-mi faci un cadou, mai bine donează banii pentru această organizaţie! Asta cred că e bine să fac şi aşa simt că aş primi cel mai frumos cadou de ziua mea! Parte din bucuria mea, la care poţi contribui şi tu, se va duce către nişte copii care nu au acces la educaţie şi care au nevoie de mult sprijin din partea noastră, a tuturor.”
Vezi campania
Nicolae Doca
Nicu lucrează în IT şi îi plac cadourile personalizate, făcute de oameni care îşi dau silinţa să „te nimerească”. Pentru că se apropia ziua lui de naştere, a decis să renunţe la obişnuitele căni sau tricouri personalizate şi să facă o faptă bună. Aşadar, şi-a îndemnat rudele, prietenii şi colegii să doneze pentru Teach for Romania şi educaţia copiilor. Şi a reuşit să strângă  2,750 de lei.
După cum spune chiar el: nu cred că există loc mai bun de investit când vorbim de educaţia copiilor. E de ajuns să ne uităm în jur ca să vedem că doar schimbând prezentul ne asigurăm viitorul pe care ni-l dorim şi pe care îl dorim pentru ei.
Vezi campania
Tudor Juravlea
“Împlinesc 35 de ani și nu-mi doresc cadouri.
Am tot ce vreau, mai ales pentru că am întâlnit în momentele potrivite din viața mea o mulțime de oameni extraordinari, care m-au inspirat și de la care am învățat. În loc de cadouri, donați cât vă lasă suflețelul vostru pentru o cauză bună.”
Vezi campania
Ionuț Bădescu
“Sunt medic cardiolog în Liverpool, Marea Britanie. Am plecat din România în 2010, dar nu am uitat niciodată că sunt român şi este important pentru mine să dau ceva înapoi ţării care m-a format, de fiecare dată când am ocazia. Am coordonat mai multe proiecte pentru copiii care trăiesc în comunităţile sărace din Judeţul Dâmboviţa. Astfel, am ajuns la concluzia că unicul mod prin care pot să contribui la creşterea şanselor ca aceşti copii să aibă mai mult succes în viaţă, este de a le facilita accesul la educaţie. Toate aceste acţiuni caritabile s-au bucurat de un real succes, însă Teach for Romania îmi oferă posibilitatea să susţin în continuare accesul la educaţie de calitate pentru copiii din România, la o scară mai largă şi pe termen mai lung. Aşadar, am decis să îmi donez ziua de naştere pentru această organizaţie.”
Vezi campania
Adelina Dabu
“Am trecut cu toţii printr-un an agitat, care ne-a lăsat cu multe incertitudini pentru viitor. Dintre cele mai importante lecţii învăţate menţionez nevoia de a fi solidari, de a construi comunităţi şi de a împărţi bunăstarea, altfel democraţia poate naşte monştri.
Aceste realităţi mi-au consolidat convingerea că educaţia este fundamentală dacă vrem să oferim o şansă copiilor din medii defavorizate. Teach for Romania a continuat şi în 2016 treaba excelentă în acest domeniu, iar eu îmi dăruiesc lor, şi anul acesta, aniversarea. Aşadar îmi puteţi face cel mai frumos cadou sprijinind educaţia copiilor din comunităţile vulnerabile din România.”
Vezi campania
Ioana Ene
“Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
Teach for Romania oferă șansa la o educație excepțională unor copii care, altfel, ar fi renunțat la școală. Cred în educație și cred într-o Românie cu un viitor mai bun. 
Împreună suntem mai buni!”
Vezi campania
Andreea Irinca
“I have recently met this great organization, Teach for Romania, which has the purpose of making good education available for un-favored communities in Romania. I have come across stories of kids who travel by walking 10 km per day to the nearest school in rural Romania. Or kids who are encouraged by their parents to skip school and help with day-to-day work at home. I am happy to participate in a fund-raising effort by donating my birthday to Teach for Romania.
 So here is my birthday wish: if you thought about offering me a present, donate the money instead, by clicking the ‘I want to donate’ button below.
 Thank you and great years to come for all of us!”
Vezi campania
Alexandru Vesa
“Sunt Alex Vesa, profesor Teach for Romania, iar în curând voi împlini 23 de ani. Cu această ocazie mi-am propus să strâng 2.300 de lei pentru Asociația Teach for Romania.
Viziunea organizației este să ofere ”Opțiuni de viață prin educație de calitate pentru fiecare copil din România”
Teach for Romania recrutează tineri (nota mea: tineri în suflet) români valoroși, îi pregătește ca învățători sau profesori model și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație. Profesorii Teach merg, timp de 2 ani, și predau în școli defavorizate (școli care prezintă rezultate slabe, rată mare a abandonului școlar ș.a.m.d.).
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă asociație care contribuie la schimbarea României.”
Vezi campania
Camelia Tiu
“Fiecare vară are o poveste, iar cea de anul acesta este despre educație.
Povestea Teach for Romania a început când mi-am luat rolul de voluntar în Academia de Leadership și Pedagogie și vreau să o închei pe aceeași scenă, în același ritm, dăruind în mod voluntar ziua mea de naștere cadou, pentru ca fiecare copil din România să aibă acces la opțiuni de viață prin educație de calitate.
Îmi place să primesc cadouri, iar anul acesta doresc să le redirecționez către organizația care mișcă încă o rotiță la schimbarea pe care cu toții ne-o dorim.”
Împreună suntem mai buni!
Vezi campania
Eva Stefan
Un an a trecut ca gândul, plin de bucurii și voie buna. Am cuferele pline de jucării și dulapurile gem de hăinuțe (semăn cu mama:). Dacă vreți sa îmi faceți un cadou, haideți sa contribuim împreună pentru o educație de calitate a copiilor din România.
Teach for Romania este o organizație non-profit care activează din 2014 și care a adus un sistem de performanță în educația din sistemul public din România. Pentru implinirea viziunii, educație de calitate pentru toți copiii din România, organizația atrage și pregătește cei mai talentați oameni din România pentru a deveni agenti de transformare  în sistemul educațional romanesc, din rolurile de profesori și învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Din septembrie 2016, 63 de profesori și învățători vor fi activi la catedră în peste 30 de școli din aproximativ 10 județe. 
Vezi campania