Cele mai recente campanii

IronTeach for Romania

IronTeach for Romania a fost unul dintre cele mai frumoase şi mai provocatoare lucruri pe care le-am făcut în viaţa mea şi, în acelaşi timp, primul meu proiect de fundraising. Am reuşit să construiesc o comunitate de susţinători în jurul cauzei Teach for Romania şi am strâns peste 2000 USD.

Când mi-am propus să pornesc acest proiect, nu mi-am imaginat ce va însemna cu adevărat să îi conving pe ceilalţi de importanţa educaţiei şi nici de nevoia de a investi în acest domeniu. Am realizat că este important să oferi fără să aştepţi ceva în schimb. Şi chiar dacă nu te întâlneşti cu acest tip de comportament peste tot în România, cred că generozitatea poate fi dezvoltată şi răspândită.

Citeşte mai mult

CEL MAI BUN FUNDRAISER TEACH FOR ROMANIA

Cine este Alexandru Moraru?

Sunt născut şi crescut în România şi îmi iubesc ţara. Am mai studiat şi lucrat în Olanda, iar acum trăiesc şi lucrez în Londra, unde îmi dezvolt o carieră în domeniul finanţelor. Îmi place să călătoresc şi să cunosc oameni. Sunt o fire sociabilă, iubesc natura şi consider că sănătatea este foarte importantă. Mă pasionează educaţia şi cred în învăţare continuă, pe tot parcursul vieţii.

Am început să fac campanii de fundraising pentru Teach for Romania în iunie 2015 şi acesta este al treilea an consecutiv în care strâng bani pentru această organizaţie. În acest timp, am organizat evenimente, am participat la mai multe competiţii de alergare, ciclism, înot, maraton, triatlon şi chiar am escaladat munţi. Am făcut toate aceste lucruri pentru a promova şi susţine cauza educaţională în care cred.

Citeşte mai mult