Cariere

Selection Specialist

Suntem în căutare de oameni care înțeleg misiunea și relevanța programului nostru și își doresc să se implice în selecția viitoarelor generații de profesori. Dacă vrei să faci parte din echipa Teach for Romania, vino alături de noi ca Selection Specialist și ajută-ne să aducem profesori lideri acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

Detalii

Candidate Journey Specialist

Îți dorești să dai sens lucrurilor pe care le faci, dar nu îți dai seama cum? În echipa Teach for Romania căutăm oameni pasionați de educație care își doresc să găsească cei mai faini profesori. Vino alături de noi în calitate de Candidate Journey Specialist și ajută-ne să creionăm traseul viitoarelor cadre didactice. Mai multe detalii mai jos.

Detalii

Recruitment Project Manager

Dacă vrei să faci parte din echipa Teach for Romania, vino alături de noi ca Recruitment Project Manager și ajută-ne să aducem profesori acolo unde este cea mai mare nevoie de ei. Rolul este full time și pe lângă recrutarea următoarelor generații de profesori, vei co-crea, dezvolta și implementa strategii de Recrutare cu parteneri din mediul universitar, licee pedagogice, ONG-uri, asociații de tineret și nu numai.

Detalii

Tutor Coordinator București (full-time/part-time)

Suntem în căutarea unor persoane care înțeleg misiunea și relevanța programului nostru și își doresc să își aducă contribuția prin formarea următoarelor generații de profesori. Căutăm niște persoană empatice, care reușesc să construiască ușor relații și pot oferi susținere personalizată profesorilor cu care va lucra, în funcție de profilul și nevoile acestora.

Află mai multe detalii și hai alături de noi!

Detalii

 

Operations Specialist

În echipa noastră, căutăm o persoană pasionată de educație în rolul de Operations Specialist, care să ne ajute să organizăm cele mai faine evenimente pentru comunitatea Teach for Romania și să monitorizeze implementarea diferitelor procese din organizație. Poziția este de full time, în București.

Află mai multe detalii și vino alături de noi!

Detalii