Cariere

Vino în echipa noastră ca Monitoring and Impact Evaluation Coordinator

Căutăm un Monitoring and Impact Evaluation Coordinator care crede în puterea educației și își dorește să lucreze alături de noi la împlinirea viziunii și misiunii noastre. Căutăm o persoană cu gândire strategică și abilități de research, analiză și sinteză a datelor, care ne poate ajuta să măsurăm impactul pe care programul nostru îl are în societate.

Dacă simți că acesta este locul tău, completează formularul.

Detalii

Alătură-te echipei noastre în calitate de Program Recruitment, Selection and Onboarding Director

Suntem în căutare de oameni care înțeleg misiunea și relevanța programului nostru și își doresc să se implice în procesul de recrutare, selecție și onboarding al viitoarelor generații. Dacă vrei să faci parte din echipa Teach for Romania, vino alături de noi ca Program Recruitment, Selection and Onboarding Director și ajută-ne să aducem profesori lideri acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

Detalii

Alătură-te echipei noastre în calitate de Tutor Coordinator!

Suntem în căutarea unei persoane care înțelege misiunea și relevanța programului nostru și își dorește să își aducă contribuția prin formarea următoarelor generații de profesori. Căutăm o persoană empatică, care reușește să construiască ușor relații și poate oferi susținere personalizată profesorilor cu care va lucra, în funcție de profilul și nevoile acestora.

Află mai multe detalii și hai alături de noi!

Detalii