Home Formularul de înregistrare a interesului

Formular de înregistrare a interesului -  generația 2020-2022

ATENȚIE: În contextul pandemiei de coronavirus, organizația noastră își continuă activitatea, implicit recrutarea următoarei generații de participanți în program, pentru care atât selecția, cât și alte procese se vor desfășura exclusiv online. 


Felicitări pentru decizia de a te înscrie în programul Teach for Romania!


Completarea acestui formular este doar primul pas din procesul de recrutare & selecție, urmând ca, după finalizarea lui, să primești automat pe adresa de e-mail informații despre pașii următori.


Mult succes!

1. Informații personale
Date de contact
Informații personaleOrașul în care locuiești în acest moment


Sursa de informare:

Ne-ar plăcea să știm cum ai aflat despre noi. Astfel ne putem îmbunătăți promovarea în viitoarele campanii de recrutare.Eligibilitate și consimțământ


2. Educație și experiență anterioară 

Experiență anterioară

3. Potrivirea cu programul Teach for Romania

Motivația ta

 
Ce părere ai despre afirmațiile de mai jos?4. Opțiuni de integrare în sistemul de învățământ românesc

Teach for Romania facilitează integrarea candidaților în sistemul de învățământ de stat (cu normă întreagă), în școli aflate în comunități dezavantajate socio-economic, încadrate în clasele de defavorizare 1, 2 sau 3, ce se găsesc cu precădere în mediul rural sau peri-urban. Organizația nu are posturi rezervate, însă te susține în găsirea unui post și în înțelegerea metodologiei. Pentru a intra în sistemul public de învățământ este necesar să promovezi un examen (de titularizare sau concursul/testarea de la nivel județean) ca orice altă persoană care dorește să devină învățător sau profesor.

În funcție de studiile absolvite poți avea calitatea de candidat calificat sau de candidat cu studii necorespunzătoare postului. Poți afla încadrarea ta mai jos. E important să știi că șansele de obținere a unui post la o navetă scurtă sunt mici, de aceea este nevoie să iei în calcul o navetă mai lungă sau relocare. Te rugăm să analizezi harta cu județele pe care le vizăm pentru anul viitor aici: LINK.

Preferința de integrare


Felicitări! Odată cu apăsarea butonului "Finalizare" vei fi înregistrat în sistemul nostru! Și nu uita: vei primi automat pe e-mail un link către Formularul de înscriere! Mult succes!