Nicoleta Topoleanu

Tutor Coordonator
Momente semnificative

Nicoleta este tutor în cadrul programului Teach for Romania, având responsabilitatea și bucuria de a ghida profesorii în călătoria lor transformațională. Dacă se gândește la propria sa călătorie, este limpede că aceasta este în plină desfășurare. „Încă mă definesc ca om, pentru că acum știu care este sensul vieții mele: să ajut oamenii să devină prin intermediul educației. Pot spune, totuși, că cea care a contribuit cel mai mult până acum la definirea mea este chiar școala. Și bineînțeles, unii dintre profesorii mei, care de altfel reprezintă modele de viață pentru mine.”

Valori personale

Nicoleta se ghidează după valorile Teach for Romania, însă nu se oprește neapărat acolo. Adaugă la acestea valori personale, precum libertate, adevăr, frumos și familie.

Super-puteri

„Mă folosesc adesea de capacitatea intelectuală, care îmi permite să înțeleg ceea ce fac și să fac mai bine ceea ce înțeleg. Adaug seriozitatea, echilibrul și dragostea față de oameni.”

Învățături recente

În ultima vreme, Nicoleta a petrecut ore de calitate alături de cărțile lui Martin Seligman, de la care a învățat despre fericire și well-being.

LinkedIn