Mirela Ștețco

Director Training și Suport
Momente semnificative

„Cu adevărat recunoscătoare sunt pentru două categorii de momente, aparent foarte diferite, dar de fapt interconectate: cele în care mi s-au închis uși, pentru că m-au ajutat să descopăr altele sau sa creez altele și cele în care în viața mea au pătruns oameni inspiraționali și experiențe transformaționale. Acum am ajuns să înțeleg că nu te poți crește decât dacă îți dai voie să experimentezi, să greșești, să fii curios, să dărâmi zidurile în spatele cărora ți-ai ascuns fricile. Și îmi este tot mai clar că e un adevărat dar „să nu te potrivești”, pentru că astfel ai șansa de a te construi tu însuți ca întreg.”

Valori personale

„Cred cu tărie că trăiesti autentic doar dacă îți dai voie să înveți continuu și să te bucuri de frumusețea din oameni și din experiențele trăite. La fel de important pentru mine este sensul, „pentru ce-ul” acela care-mi hrănește entuziasmul și îmi stârnește curiozitatea. Și pentru că am structură de „persister”, este evident că mi-e greu să respir fără integritate, fairness, autenticitate și asumare responsabilă a misiunii personale.”

Super-puteri

„Cred că singura mea super-putere e aceea că pot vedea lumina din oameni și că, uneori, îi pot ajuta și pe ei să o vadă. Și nu am bucurie mai mare decât să văd cum de la un licăr de încredere se construiește o frumusețe de caracter.”

Învățături recente

„Am învățat că e ok să nu am încă răspunsurile, că e ok să-mi dau voie să tac, să reflectez, să mă ascult. Am mai învățat și că nu e niciodată prea târziu să încerci ceva nou și că întrebările sunt, în general, mult mai valoroase decât răspunsurile.”

LinkedIn