Mihaela Sandu

Public Sector Partnership Director

Mihaela este un om crescut în mediul ONG încă de la 14 ani și pentru ea, acesta este mediul în care simte că se dezvoltă cel mai mai bine. Parcursul său profesional a însemnat gestionarea mai multor proiecte educaționale naționale și internaționale și coordonarea unor demersuri de lobby&advocacy.

A absolvit studiile în Comunicare și Relații Publice la SNSPA, Relații Internaționale și Studii Europene, master în International Public Affairs și European Academy of Diplomacy, specializare Organizații Internaționale. Pentru ea, lucrul în domeniul neguvernamental înseamnă, ca și în alte domenii, formare continuă și a parcurs acest proces prin diverse programe de formare în management de proiect, lobby & advocacy, social media, accesare fonduri, etc.

O definesc creativitatea, optimismul, spontaneitatea. Autocunoașterea, independența, responsabilitatea, integritatea, formarea continuă sunt câteva dintre valorile care o ghidează în activitățile sale. Este o iubitoare de cai, pe care le consideră animalele cu care rezonează cel mai bine. Vede în ei putere, sensibilitate, adrenalină, dar și o puternică experiență de libertate.

Este de părere că Teach for Romania este un mediu în care poate contribui la îmbunătățirea sistemului educațional, deoarece aici poate avea o contribuție asupra calității vieții unor copii care provin din mediul defavorizat. Și-a promis acest lucru la 14 ani, când a intrat în mediul ONG.

Mihaela își dorește ca într-o zi, toți copiii din România să se bucure de opțiuni de viață prin educație de calitate.

LinkedIn