Mihaela Negru

Selection Specialist

„Am decis destul de devreme, încă în liceu, că vreau să lucrez cu oamenii. Astfel, am ajuns la facultatea de psihologie, iar după facultate am fost acceptată la un Master European în Psihologie Organizațională și a Personalului în Franța, Paris.”

Cu o experiență în recrutare, evaluare, cultură corporativă, training, organizare de internship-uri și cercetare calitativă, Mihaela și-a urmat pasiunea în domeniul cercetării și a dedicat aproape șapte ani realizării focus grupurilor și interviurilor în profunzime, continuând următorii cinci ani să lucreze în domeniul Resurselor Umane.

Consideră că domeniul educației este unul prioritar pentru orice societate. „De aici încep toate. Dacă ne gândim să investim pe termen lung, atunci cu siguranță trebuie să investim în educație. Motiv pentru care am ales să mă alătur echipei Teach for Romania în calitate de Specialist Selecție, cât și datorită faptului că sunt pasionată de domeniul resurselor umane.”

Preocupată de educație, știință și ecologie, Mihaela este pasionată de călătorii și de un mod de viață activ. Valorile după care se ghidează sunt: integritatea, onestitatea, bunul simț, respectul și corectitudinea.

LinkedIn