Mara Niculescu

Private Donors Manager

Înainte de a veni în echipa Teach for Romania, Mara a lucrat aproape 8 ani pentru Organizația Națiunilor Unite, unde a ocupat diverse poziții la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, în București, Istanbul și New York. Mara are experiență în mobilizarea de fonduri și parteneriate strategice pentru dezvoltarea sustenabilă, cooperarea internațională pentru dezvoltare și inovații în finanțarea dezvoltării precum impact investing. Pe lângă munca în organizații internaționale, ea a dezvoltat o pasiune pentru voluntariat și educație. Unul dintre proiectele personale preferate ale Marei este „Educație pentru Toți”, prin care, împreună cu Unicef România, timp de trei ani câte 40 de voluntari au fost plasați în școli din București, să lucreze cu copii aflați la risc de abandon școlar pentru teme, mentorat și inspirație pentru viitor.

Mara a absolvit Facultatea de Litere a Universității București și London School of Economics, unde a studiat Politici Europene. Joacă din când în când, cu bucurie, tenis, îi place teatrul, să călătorească, și are o pisică.

Mara a venit în Teach for Romania pentru a-și cultiva pasiunea pentru educație și pentru a da înapoi comunității o parte din multele privilegii de care s-a bucurat până acum.

LinkedIn