Lavinia Turcu

Operations Specialist

Lavinia are licența în Relații Internaționale și Studii Europene și Masterul în Securitate și diplomație. În timpul anilor de studenție, a făcut parte din Asociația Tineretul ONU România, unde a avut diverse roluri, de la Project Manager până la Președinte al Filialei Timișoara, „fapt care a contribuit enorm la consolidarea pasiunii pentru munca în echipă sub un scop comun”.

Îi place mult să călătorească, să descopere cât mai multe culturi și este „profund interesată de personal development, cât și de conceptele de well-being și mindfulness”. Valorile și caracteristicile personale după care se ghidează în viață sunt „integritatea, echilibrul, determinarea de reuși și de a-i ajuta pe cei din jurul meu, precum și dorința perpetuă de a învăța lucruri noi.”

„Mi-am dorit această experiență alături de echipa Teach for Romania, deoarece am rezonat puternic cu misiunea, scopul și valorile organizației. Urmându-mi studiile în spiritul convingerii că educația ne oferă o adevărată șansă de a avea un impact pozitiv asupra mediului nostru, a contribui la îmbunătățirea sau la schimbarea vieții unor copii prin intermediul educației îmi aduce o sinceră bucurie personală.”.

LinkedIn