Giorgiana Aștefanei

Marketing Specialist

Giorgiana a terminat Facultatea de Litere, Departamentul de Jurnalism și Științe ale Comunicării „în orașul celor șapte coline”, Iași. „Iniţial am plecat de acasă cu gândul de a descoperi oameni și culturi diferite în Varșovia cu o bursă Erasmus, iar mai apoi pasiunea pentru studii multiculturale m-a condus către masterul Management Intercultural din cadrul Departamentului UNESCO de la Facultatea de Filosofie, Universitatea București.”

Cele mai mari pasiuni ale ei sunt cititul și călătoritul. „De la ficțiune, memorialistică la istorie și studii antropologice; din România în Cambogia; ador să descopăr culturi și oameni noi, cât şi să prețuiesc bogăția culturală. Ultima călătorie de suflet a fost inspirată de alfabetul Georgian întortocheat în care prenumele meu arată așa: გიორგიანა, iar Teach for Romania arată cam aşa: ასწავლე რომანია.”

„Teach for Romania înseamnă pentru mine luminiţa pe care o transformăm împreună într-un soare mare, dăruit cu drag copiilor din şcolile mai puţin ‘norocoase’.” Aici a găsit oameni care împărtășesc aceleași valori legate de comunicare, bun simţ, implicare, corectitudine, profesionalism, integritate, dăruire şi cea mai importantă dintre toate: pasiune.

 

LinkedIn