Georgiana Curea

A acumulat o experienţă de peste 8 ani în marketing, PR, event & project management, lucrând în firme din domeniul distribuţiei materialelor de construcţii, consultanţă şi serviciilor de sănătate. Georgiana este pasionată de organizarea de evenimente şi proiecte, îi place să lucreze cu oamenii şi să descopere diverse moduri de abordare a fiecărei provocări.

A absolvit programul de Master „Marketingul serviciilor” în cadrul Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti şi a urmat mai multe cursuri de formare în event management, educaţie nonformală, advocacy şi lobby.

Voluntariatul i-a schimbat viaţa şi motivaţiile, ca membru AIESEC şi-a ales cariera în marketing, iar din 2011 este co-fondator G.E.E.A. – Grupul pentru Educaţie şi Ecologie Argeş, unde a dezvoltat şi coordonat numeroase proiecte de protecţia mediului.

A fost coordonatorul Let’s Do It, România! în judeţul Argeş, încă de la lansarea proiectului şi şi-a pus amprenta ca PR specialist în organizarea proiectului Excepţionalii, dezvoltat de Şcoală de Valori.


Îşi doreşte să schimbe mentalităţi şi comportamente, să îşi aducă contribuţia la o schimbare pozitivă în societate şi consideră că educaţia copiilor este principalul motor în transformarea comunităţilor.