Fabiola Istudor

Digital Marketing Specialist

„Sunt o mână de om cu o energie nebună și zâmbete ghidușe la purtător, îndrăgostită de muzică, dans, teatru, fotografie și tot ce mai înseamnă artă, curioasă a-nțelege dedesubturile firii umane și cu gânduri călătoare în toate colțurile lumii.”

Fabiola este absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Administrare a Afacerilor cu predare în limbi străine (Engleză) și consideră că cele mai valoroase lecții din perioada studenției au venit ca urmare a implicării în Voluntari pentru Idei și Proiecte și Universitatea Alternativă, două organizații foarte aproape de sufletul ei. „De la autonomie în învățare, cursuri de autocunoaștere, la HR, Marketing, Sales sau roluri de management, cei 3 ani m-au format atât ca om, cât și ca profesionist și mi-au oferit acces la o comunitate puternică de schimbă-lume, așa cum îmi place mie să le spun. Ulterior, am lucrat o perioadă ca HR Generalist într-o companie din domeniul IT.”

Deși la momentul respectiv Fabiola era plecată peste hotare, a ales Teach for Romania și întoarcerea în țară pentru că a simțit că încă își poate aduce contribuția acasă. „Am rezonat cu viziunea și misiunea organizației și am spus: – Da, acesta este jobul ăla cu sens pe care îl tot caut de ceva vreme. Și iată-mă aici.”

LinkedIn