Aura Claudia Stan

Chief Program Officer

Desi dintotdeauna a fost eleva premianta si studentul bursier, crede despre ea ca nu este neaparat rezultatul sistemului de educatie in care a evoluat, ci mai degraba rezultatul unei cautari constante de oportunitati de dezvoltare, de contexte de a face bine in jur, de a avea o munca cu sens si al unor eforturi sustinute ale unei familii modeste care a visat dintotdeauna ca ea sa fie un om “realizat”.

E absolventa de Litere- Engleza-Spaniola, cu un master de studii in Comunicare organizationala si e un om norocos, care a descoperit voluntariatul si proiectele de responsabilitate sociala inainte de a avea un job platit. La 20 de ani era presedintele AIESEC Craiova, cea mai mare organizatie globala pentru tineri, responsabila de dezvoltarea unei echipe de 40 de studenti, lucrand deja in procese de resurse umane, management de proiecte si comunicare si visand la impact social.

Dupa alti 11 ani de experienta profesionala cumulata in proiecte educationale in mediul rural, lucru cu organizatii studentesti si de tineri, o pregatire ca formator profesional, o acreditare in coaching – International Coach Federation si multa practica de management, educatia este domeniul care ii aduce implinire si unde competentele si investitia de timp si energie au cel mai mult sens.

Din 2014 e alaturi de Teach for Romania in misiunea de a atrage si a forma oamenii cei mai potriviti pentru a deveni agenti de schimbare in educatia din Romania. Timp de 3 ani a dezvoltat strategiile de recrutare, selectie si integrare pentru program, a coordonat procesele de resurse umane pentru angajati, iar recent preocuparea ei ca Director de program este oferirea unei experiente cat mai relevante pentru profesorii si invatatorii sustinuti de organizatie si dezvoltarea lor ca Alumni pentru impact sistemic si influentarea in bine a educatiei copiilor romani.

LinkedIn