Andrei Hultoană

Candidate Journey Specialist

Andrei este un pasionat cititor de literatură și scrie proză scurtă, activitățile acestea reușind să-i ofere echilibrul necesar, dându-i senzația că „face ordine în haos”. Pe lângă literatură, o altă pasiune a lui o reprezintă geografia, motiv pentru care călătorește cu plăcere din dorința de „a afla pe ce lume trăiesc”.

A făcut parte din generația a patra de profesori și învățători susținuți în cadrul programului Teach for Romania, mai întâi ca profesor de engleză și ulterior, ca profesor de geografie, iar acum, în calitate de alumnus după cei doi ani de program, Andrei a hotărât să rămână alături de organizație și să ghideze parcursul viitoarelor generații de profesori. „După o carieră în turism și o aventură în lumea marketingului, am înțeles că cel mai important lucru pentru mine și pentru societatea în care trăiesc este educația.”

Referitor la valorile pe care le urmează, spune: „dacă mă întreabă cineva care sunt valorile după care mă ghidez, am să-i spun că mă țin strâns de integritate și de echilibru, într-o societate care pare să promoveze corupția și excesul.”

LinkedIn