Andreea Barbu

Relationship Manager

Andreea este la bază Psihoterapeut Clinician și a activat ca terapeut ABA alături de copiii din sfera Tulburării de Spectru Autist. Ulterior, a ales să se orienteze către o carieră corporate, lucrând 4 ani în Resurse Umane, inițial ca Recruiter, Specialist Onboarding și într-un final, ca Senior Recruiter și CRM Specialist. Ultimul rol însă a fost cel de la catedră, învățător al programului Teach for Romania.

Crede foarte mult în puterea exemplului și în forța unei echipe bine sudate. Este de părere că fiecare dintre noi are un rol bine definit și că, dacă avem curaj să ni-l asumăm, putem muta și munții din loc. Integritatea, empatia, respectul și onestitatea sunt valorile după care Andreea se ghidează în activitatea sa. De asemenea, își reamintește mereu de importanța păstrării unui spirit tânăr, de copil. „Toți oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puțini dintre ei își mai aduc aminte” citatul din Micul Prinț, fiind unul dintre citatele la care revine mereu cu drag.

Iubirea sa față de copii și față de tot ceea ce reprezintă ei, puritatea lor, forța interioară de care dau dovadă și mai ales, iubirea necondiționată pe care o manifestă sunt câteva dintre lucrurile pe care Andreea le găsește fascinante la cei mici, lucruri care au determinat-o să își concentreze cunoștințele și experiența la catedră.

S-a alăturat echipei Teach for Romania în urma experienței de la firul ierbii pe care a trăit-o și care a ajutat-o să înțeleagă mai bine ce înseamnă să predai într-o zonă vulnerabilă. A încurajat-o să rămână conectată în sfera educației și, printr-un nou rol, să conecteze oamenii și să producă schimbarea acolo unde este într-adevăr nevoie.

LinkedIn