Alina Andronescu

Tutor Coordonator
Momente semnificative

Alina reușește să iasă din paradigma omului de știință, pasionat de mecanismele gândirii prin bucuria activității didactice. Astfel, dacă se gândește la cele mai importante momente din devenirea sa ca om, este imposibil să nu se oprească asupra orelor pe care le-a strâns alături de elevii ei timp de doi ani, din postura de profesor Teach for Romania. „Lumina de pe fața copiilor, atunci când învățau ceva nou” i-a insuflat Alinei și mai tare dorința de a contribui în continuare la schimbarea sistemului educațional din România.

Valori personale

Tot ceea ce face Alina stă sub semnul „excelenței, determinării și a dorinței necontenite de a descoperi mereu lucruri noi, de a învăța în fiecare zi ceva nou”.

Super-puteri

Învățarea continuă nu este însă un proces ușor, lipsit de hopuri. Alina reușește în fiecare zi folosindu-se de super-puterile ei: „răbdarea de a persevera atunci când lucrurile nu se așază de la prima încercare, dorința de a cunoaște mereu mai mult și mai în profunzime”, iar toate acestea se îmbracă frumos în haina capacității ei de a construi relații calitative cu oamenii din jur.

LinkedIn