maraton

Teach Force One

Teach Force One este echipa celor care iubesc sportul, care cred în educaţie şi sunt motivaţi să strângă bani pentru a-i ajuta pe copiii Teach for Romania să nu renunţe la şansa de a-şi construi un viitor mai bun. Teach Force One este o FORŢĂ.
Suntem mândri de toţi cei care au fost alături de noi la cele 5 evenimente sportive de până acum şi am decis să mărim echipa. Fii alături de noi şi la Semimaratonul de pe 13-14 mai din Bucureşti, din Piaţa Constituţiei!
Teach Force One în cifre:
5
Participări la maratoane
880
Ore educație de calitate
120
De inițiative de fundraising
358
De donații
40000
Ron strânși
Toamna trecută, la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 42 de fundraiseri au alergat pentru Teach for Romania şi au strâns împreună peste 20.000 de lei. Ei fac parte dintre cei care cred că educaţia de calitate reprezintă o şansă la un viitor mai bun pentru toţi copiii din România. Le mulţumim! Anul acesta este rândul tău. Ajută-i pe copiii Teach să nu renunţe! Aleargă! Investeşte în educaţie şi bucură-te de rezultate alături de prietenii tăi!
Deci te-ai decis să participi la Semimaratonul Bucureşti, în echipa Teach Force One? Atunci iată care sunt paşii pe care îi mai ai de făcut până să devii fundraiser cu acte în regulă:
  1. Completează Formularul Galantom, ca să îţi putem face un profil de fundraiser-alergător (este important să ne scrii de ce eşti motivat să susţii cauza Teach for Romania şi să îţi stabileşti un obiectiv de fundraising – în formular);
  2. Citeşte KIT-ul Teach Force One pentru fundraiseri sportivi pe care îl primeşti de la noi după ce te înscrii; 
  3. Când ai strâns 50% din target-ul asumat, vom completa pentru înscrierea la eveniment şi îţi trimitem link-ul de promovare;
  4. Povesteşte-le prietenilor despre iniţiativa ta şi convinge-i să te încurajeze şi să doneze pentru tine;
  5. Vino la şedinţa tehnică dedicată fundraiserilor, pe 10 mai, de la ora 17:00 la 19:00 la birou Teach for Romania (te vom anunţa unde are loc, cu o săptămână înainte, prin email)
  6. Antrenează-te şi aminteşte-ţi că fiecare copil din România are dreptul la un viitor mai bun prin educaţie de calitate.
  7. DEADLINE pentru înscriere şi îndeplinire target fundraising: 10 MAI 2017.

Pentru mai multe detalii despre Semimaraton, vizitează pagina web a organizatorului: Asociaţiei Bucharest Running Club.

Pentru alte informaţii, scrie-ne la

mircea.racoviceanu@teachforromania.ro

Îţi mulţumim şi te aşteptăm alături de noi!