Ce oferim şcolilor

Teach for Romania selectează şi pregăteşte o reţea de învățători, profesori tineri, talentaţi, motivaţi şi cu iniţiativă pentru a lucra cu diverse categorii de elevi, părinţi, învățători, profesori şi membri ai comunităţii pentru a asigura o educație de cea mai înaltă calitate pentru toți copiii. Învățătorii și profesorii noştri vor fi implicaţi în diverse activităţi extracurriculare şi proiecte cu impact pozitiv în comunitate, acţionând astfel ca lideri autentici atât în rândul de elevi, cât a părinţilor, colegilor, reprezentanților instituțiilor locale.

Aceştia dezvoltă competenţele şi atitudinile necesare progresului personal și profesional. Ei generează o dinamică atât în comunitatea în care activează, dar sunt şi parte activă dintr-o comunitate internaţională de oameni care aduc un plus de valoare domeniului educaţional. Şcolile selectate și participante în reţeaua noastră vor putea accesa programe de formare/ traininguri periodice şi conferinţe menite să împărtăşească cele mai bune practici pedagogice. Totodată, vor beneficia de consultanţă în diversificarea activităţilor şi metodelor de predare – învăţare – evaluare la clasă, beneficiind de expertiza multiplilor actori cheie ai domeniului educaţional internaţional.

graficutaaa-scoala

În demersurile de a produce o schimbare pozitivă în sistemul de învăţământ românesc prin intermediul programului Teach for Romania, avem sprijinul mai multor organizaţii şi companii, iar la nivelul instituţiilor statului, ne bucurăm de implicarea Ministerului Educaţiei Naţionale, prin intermediul Protocolului de parteneriat nr. 8082 încheiat în 21.01.2014.