Cariere

Căutăm un Marketing Specialist pasionat de educație și de comunicare cu sens, un om creativ și orientat către rezultate, care să se ocupe de dezvoltarea și implementarea strategiei de Marketing&Comunicare la nivel de organizație și de creșterea vizibilității brand-ului Teach for Romania.

Află mai multe detalii despre rol și completează formularul de înscriere!

Detalii

Căutăm un Specialist în Parteneriate & Relații Instituționale care crede în puterea educației, un om cu excelente abilități de relaționare, gândire strategică și capacitate de a gestiona procese, care se va ocupa de facilitarea integrării în sistemul de învățământ a profesorilor și învățătorilor din program, dar și de inițierea și dezvoltarea relațiilor cu reprezentanții instituțiilor statului.

Alătură-te echipei noastre! Află mai multe despre rol și completează formularul de înscriere!

Detalii
Cauți un job cu sens, într-o echipă alături de care înveți și te provoci constant, dar nu ai foarte multă experiență? Ești organizat, atent la detalii, adaptabil și ai o capacitate bună de sinteză? Executive Assistant la Teach for Romania ar putea fi rolul potrivit pentru tine. 
Experimentează mediul de lucru de la Teach și accesul la oportunități de dezvoltare în cadrul organizației și prin partenerii noștri! Vezi cum e să lucrezi într-un ONG în educație, după un model internațional. Totul, pentru o cauză.
Află mai multe detalii și completează formularul de înscriere!

IMG_0996