Cariere

Ești o persoană organizată, care știe ce înseamnă un eveniment din punct de vedere logistic? Te pasionează tehnologia și ai mai lucrat cu CRM-uri? Alătură-te echipei noastre!

Dacă ai încredere că educația de calitate poate schimba lumea și dacă te identifici cu valorile, misiunea și viziunea noastră, aplică aici pentru poziția de Technology and Operations Specialist!

Detalii

Căutăm un Marketing Specialist pasionat de educație, de comunicare cu sens pentru cauze cu impact social și care se identifică cu viziunea, misiunea și valorile noastre!

Dacă vrei să transformăm educația împreună, completează acest formular!

Detalii

Căutăm voluntari inimoși, pasionați de educație, care se simt pregătiți să contribuie semnificativ la misiunea Teach for Romania! Avem disponibile roluri diverse, de la comunicare până la asistență de proiect, toate în cadrul Departamentului de Dezvoltare, aria Donatori Individuali.

Dacă viziunea și valorile noastre sunt și ale tale; dacă ai 6-10 ore libere pe săptămână și ești pregătit să faci încă un pas către cea mai bună versiune a ta, completează acest formular până pe 7 noiembrie!

Detalii
G4