Cariere

Căutăm un Marketing Specialist pasionat de educație și de comunicare cu sens, un om creativ și orientat către rezultate, care să se ocupe de dezvoltarea și implementarea strategiei de Marketing&Comunicare la nivel de organizație și de creșterea vizibilității brand-ului Teach for Romania.

Află mai multe detalii despre rol și completează formularul de înscriere!

Detalii

Ne întregim echipa cu un nou Asistent Financiar!

Responsabilitatea principală noului coleg va fi de a oferi sprijin echipei Teach pentru Managerul Financiar din România, care lucrează direct cu sarcinile și proiectele legate de financiar, juridic și resurse umane. Aceasta este o funcție cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă (6h / zi), în funcție de disponibilitate, care lucrează în București.

Detalii

Căutăm un Specialist în Parteneriate & Relații Instituționale care crede în puterea educației, un om cu excelente abilități de relaționare, gândire strategică și capacitate de a gestiona procese, care se va ocupa de facilitarea integrării în sistemul de învățământ a profesorilor și învățătorilor din program, dar și de inițierea și dezvoltarea relațiilor cu reprezentanții instituțiilor statului.

Alătură-te echipei noastre! Află mai multe despre rol și completează formularul de înscriere!

Detalii
IMG_0996