Cariere

Căutăm un Specialist în Parteneriate & Relații Instituționale care crede în puterea educației, un om cu excelente abilități de relaționare, gândire strategică și capacitate de a gestiona procese, care se va ocupa de facilitarea integrării în sistemul de învățământ a profesorilor și învățătorilor din program, dar și de inițierea și dezvoltarea relațiilor cu reprezentanții instituțiilor statului.
Dacă ți se pare că acesta este locul tău, completează formularul de înscriere până pe 4 septembrie și alătură-te echipei noastre!

Căutăm un Social Media Recruitment Specialist care să ne aducă aproape viitorii lideri în educație prin campanii și mesaje de impact în social media, un om cu o doză serioasă de creativitate și inițiativă, alături de care să ne bucurăm de cei 74 de candidați pe care ne propunem să îi selectăm și să îi numim Generația a VI-a susținută de Teach for Romania.

Află mai multe și completează formularul de înscriere până pe 30 august!

Detalii

Cauți un job cu sens, într-o echipă alături de care înveți și te provoci constant, dar nu ai foarte multă experiență? Ești organizat, atent la detalii, adaptabil și ai o capacitate bună de sinteză? Executive Assistant la Teach for Romania ar putea fi rolul potrivit pentru tine. 
Experimentează mediul de lucru de la Teach și accesul la oportunități de dezvoltare în cadrul organizației și prin partenerii noștri! Vezi cum e să lucrezi într-un ONG în educație, după un model internațional. Totul, pentru o cauză.
Află mai multe detalii și completează formularul de înscriere!

IMG_0996