Cariere

Echipa de Recrutare caută un Candidate Journey Specialist!

Te întrebi care este traseul unui viitor profesor susținut în cadrul programului? Fii tu următorul Candidate Journey Specialist și ajută-ne să găsim cei mai faini oameni pasionați de educație! Poziția este full time, în București.

Detalii

Alătură-te echipei noastre ca Selection Specialist!

Suntem în căutare de oameni care înțeleg misiunea și relevanța programului nostru și își doresc să se implice în procesul de selecție al viitoarelor generații de profesori. Dacă vrei să faci parte din echipa Teach for Romania, vino alături de noi ca Selection Specialist și fii tu cel care alege cei mai potriviți participanți în program. Rolul este full time, iar activitatea se va desfășura în București.

Detalii

Vino în echipa noastră ca Project Manager!

Îți dorești să te implici în educație, dar încă nu știi cum? Ne căutăm o persoană dedicată, care să ne ajute la implementarea proiectelor. Dacă îți place să lucrezi independent, iar cifrele îți sunt prietene, te așteptăm alături de noi ca Project Manager.

Detalii

utăm un nou coleg care să întregească echipa de Operațiuni!

Ești o persoană organizată, care știe ce înseamnă un eveniment din punct de vedere logistic? Ești proactiv/ă și poți gestiona eficient activitățile de management ale biroului? Te așteptăm alături de noi ca Operations Specialist!

Detalii

Te așteptăm în echipa de Training și Suport!

Îți dorești să lucrezi îndeaproape cu profesori, alături de care să dezvolți și susții proiecte în școală? Ai abilități de leadership, management de echipă, gândire strategică, mentorat și coaching? Echipa de Training și Suport are nevoie de tine în calitate de Tutor Coordinator! Vino alături de noi, doar împreună reușim să oferim acces la educație de calitate pentru fiecare copil din România.

Detalii
IMG_0996