Untitled-4

2% pentru Teach for Romania

De ce Teach for Romania?

Teach for Romania a introdus un model de performanţă în educaţia din România. Prin proiectele sale, organizația oferă acces la educaţie de calitate copiilor din România cu care lucrează. Împreună cu tine, cu profesorii, cu toţi susţinătorii şi prietenii Teach, construim un viitor în care fiecare copil are opțiuni de viață prin educație de calitate, indiferent de regiunea din care provine, tipul de școală la care are acces sau statutul său socio-economic.

De ce este nevoie de noi şi de ce e bine pentru tine să ne susţii?

 1.       În ţara ta, dintre toți copiii care se nasc în mediul rural, 96% nu vor ajunge la facultate!
2.       Pentru un copil dintr-o școală cu provocări, o oră petrecută alături de un profesor căruia îi pasă poate fi cel mai frumos cadou. Prin profesorii Teach for Romania, aducem educație de calitate în viețile copiilor din România, indiferent de mediul în care s-au născut.

Cum?

 Atragem și selectăm cei mai talentați tineri, îi pregătim și susținem ca profesori – lideri care livrează educație de calitate, bazată pe valori și extinderea orizonturilor copiilor.
Cifrele contează!   
cifre

Ce poți face tu?

Alege unde se duce 2% din impozitul tău pe venit!
De ce?
1.       2% este egal cu 0, din punct de vedere costuri pentru tine.
2.       Poate fi, însă, totul pentru copiii din medii vulnerabile.
Redirecționează 2 la sută din impozitul tău pe venit şi cumpără 2 lecții de calitate pentru o clasă de copii dintr-o școală cu provocări. Ajută-i să își crească șansa la un viitor mai bun!
Pentru mai multe detalii, îl poți contacta pe colegul nostru, Mircea, la adresa de e-mail: mircea.racoviceanu@teachforromania.ro

Care e procesul?

Dacă vrei să ne susţii prin campania 2%, ai posibilitatea să redirecționezi (din impozitul datorat statului)  și ai la dispoziție trei modalități prin care poți realiza acest lucru:
  1. Depui personal sau prin poştă, cu confirmare de primire: se completează secţiunea I din formular şi semnătură contribuabil din josul paginii. Vezi aici adresele Administrațiilor Financiare unde trebuie depus formularul!
  2. Depune o altă persoană pentru tine: se completează secţiunile I şi IV, semnătură contribuabil şi împuternicit din josul paginii.În acest caz, împuterniceşti pe cineva în acest sens şi e nevoie ca acesta din urmă să completeze cu datele personale în secţiunea IV şi semnătură împuternicit.
  3. Ne ocupăm noi! Completezi ca la pasul 1, scrii adresa ta completă pe plic şi ne trimiţi prin poştă formularul (Adresa noastră este: Cladirea BOB Tower, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6A, intrarea C, parter, Sector 2, București).
Termenul de limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2017. Dar cu cât mai repede, cu atât mai bine!