Care este procesul de recrutare?

Căutăm cei mai buni tineri care să devină următorii 50 de învățători și profesori Teach for Romania. Procesul de recrutare, selecție și integrare este bine structurat și are loc continuu, cu 3 termene limită de înscriere, de aceea cu cât te înscrii mai curând, cu atât șansele să te alături organizației noastre sunt mai mari. De la înscriere la integrare și pregătire, ai de parcurs următorii pași:

images_team_proces_0003_1
Înscrierea online*

Te înscrii online, completând acest formularÎn funcție de runda de înscriere în care vrei să participi te poți înscrie până pe 10 ianuarie, 15 martie sau 18 aprilie 2017.

images_team_proces_0002_2
Centru de evaluare

Echipa de selecție evaluează formularele primite și dacă treci de această etapă, vei fi programat într-un Centru de Evaluare (aici vei parcurge un interviu personal, o simulare de lecție și un exerciţiu de grup; mai multe informații îți vor fi transmise în timp util).

images_team_proces_0001_3
Oferte

Succesul după această etapă presupune primirea unei Oferte și integrarea ta în organizație.

images_team_proces_0000_4
Academia de Leadership şi Pedagogie

Apoi, ne vedem în cadrul Academiei de Leadership și Pedagogie, program rezidenţial de 6 săptămâni, unde ia start pregătirea ta.

Academia de Leadership și Pedagogie are loc în perioada iulie-august 2017 și durează 6 săptămâni. Academia este deschisă numai participanților acceptați în program, iar participarea acestora este obligatorie

Academia de Leadership si Pedagogie 2016

Dacă ai întrebări in privința etapelor de recrutare și selecție, scrie-ne la recrutare@teachforromania.ro.

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Înainte de a te înscrie, verifică mai jos criteriile de eligibilitate pentru a fi unul dintre învățătorii sau profesorii noștri:

  • Ești cetățean român
  • Vei absolvi o facultate cel târziu în luna iulie 2017
  • Înțelegi că programul Teach for Romania reprezintă un angajament de 2 ani de predare și ești disponibil pentru relocare într-o școală parteneră. Află ce și unde vei preda.
  • Ai disponibilitate 6 saptamani consecutive pentru participarea la Academia de Leadership și Pedagogie, in perioada iulie-august 2017
  • Ești confortabil ca pentru următorii 2 ani să beneficiezi de un salariu stabil- mediu pe economie.
Vreau să fiu învățător sau profesor

Dacă în acest moment nu îndeplinești criteriile de eligibilitate pentru a deveni profesor în cadrul programului nostru, alege una dintre urmatoarele posibilități de implicare:

1. Urmărește oportunitățile de carieră și alătură-te echipei noastre!

2. Donează pentru a susține activitatea învățătorilor si profesorilor noștri!