Sînziana Spistyak

Momente semnificative

„Familia mea a avut un rol definitoriu în ceea ce mă privește. A fost primul și cel mai important exemplu de trăire prin valori pe care l-am avut. Generozitate, empatie, creativitate, determinare și muncă continuă pentru un împreună mai bun. Greutățile îngăduite de Sus au fost treptele pe care am și urcat.

Curiozitatea-mi caracteristică m-a adus în contexte de învățare cât mai diverse. Am vrut să ajung să studiez și în Anglia, așa că am muncit mult să ajung acolo. Apoi, Facultatea de Geografie s-a îmbinat frumos cu voluntariatul, iar activitatea de 4 ani în ONG-uri mi-a deschis o lume colorată în mediu, tineret, educație. Atunci am dat un nou sens timpului ca resursă nepărtinitoare.

De departe cei mai provocatori și frumoși ani au fost cei de profesor Teach for Romania, în județul Călărași, care m-au tot împrăștiat și adunat către o perspectivă în detaliu a ce înseamnă nevoi de creștere, ale educației și ale mele.”

Valori personale

Toate aceste experiențe i-au imprimat Sînzianei câteva valori care o ghidează atât în viața personală, cât și în plan profesional: îmi pasă, echilibru, integritate, învățare continuă.

Super-puteri

Pentru a ajunge la capătul propriei călătorii transformaționale, Sînziana se folosește zilnic de super-puterile pe care le-a dobândit de-a lungul timpului: empatie, planificare, pasiune, creativitate, înveselire.

Învățături recente

Dansurile populare nu sunt deloc o formă accesibilă a artei ritmului, însă Sînziana se poate mândri cu faptul că tocmai a reușit să acceseze tainele unui dans din Oltenia.

LinkedIn
sinzi