Mădălina Ursu

Director de Parteneriate
Momente semnificative

Pe Mădălina au influențat-o multe persoane, chiar dacă uneori s-a regăsit în situații frustrante. Are credința că trebuie să găsească resursele interioare pentru a trece peste frustrare și să accepte provocarea de a gestiona situația. „Ce m-a influențat foarte tare a fost echilibrul și calmul familiei mele. Poate că înainte să intru în Teach for Romania aș fi crezut că e ceva normal, că în fiecare familie se întâmplă să ai echilibru, calm și să fii tratat ca adult. Am avut un parcurs școlar normal, cu oameni pasionați de educație și dacă e să fi fost unii care nu trebuiau să fie acolo, eu nu-i țin minte. Asociația Edu For All și oamenii pe care i-am cunoscut când am înființat-o și dezvoltat-o la nivelul județului Brașov m-au crescut foarte mult. Experiența din Ferentari mi-a dat alte perspective asupra aprecierii vieții copiilor din zonele dezavantajate. Teach for Romania m-a modelat în ideea în care, în ciuda dificultăților și perioadelor grele prin care am trecut, m-a îndârjit să nu mă opresc aici.”

Valori personale

Mădălina apreciază foarte tare onestitatea și adoră oamenii care nu se tem să fie vulnerabili în onestitatea lor. Dincolo de asta, iubește libertatea și creativitatea (a gândi în afara unei cutiuțe). „Țin foarte mult la a fi eficienți în relații, cu resursele de care dispunem, dar și să ne menținem echilibrul personal în încercarea noastră de a da o finalitate lucrurilor pe care le începem: să închidem buclele pe care le deschidem.”

Super-puteri

„Sunt o persoană echilibrată, calmă, analitică, îmi pasă de ceilalți și-i fac să se simtă confortabil în pielea lor și să simtă că pot mai mult și că au potențial. Sunt atentă la cei din jur, proactivă, foarte empatică, îmi plac provocările și lucrurile noi. Încerc să mă înconjor de oameni buni și înțelepți.”

Învățături recente

Mădă adoră psihoneurologia și neuroștiințele, iar cea mai recentă lectură din domeniu a fost un studiu despre coaching with compassion. „Mă bucură foarte mult să descopăr cum transformăm gândurile în emoții, stări, trăiri și în final, experiențe, folosindu-ne de resursele interioare de care dispunem”.

LinkedIn
madalina1