Iulian Mart

Project Manager
Momente semnificative

La un moment dat, cineva spunea că suntem suma experiențelor noastre. Această filosofie este împărtășită și de Iulian, care se consideră „un rezultat al oamenilor din jurul meu. Deși i-am preferat de cele mai multe ori pe cei idealiști, activi și pozitivi, am învățat foarte mult de la cei „necredincioși” sau de la cei care au capitulat prea devreme. Lecțiile dure ale vieții au fost cel mai bun învățăcel al meu.”

Valori personale

Valorile lui Iulian sunt în strânsă legătură cu cele mai stringente nevoi ale lumii moderne. Astfel, „iubirea/acceptarea necondiționată vindecă lumea. Avem nevoie de oameni idealiști, activi, pozitivi, entuziaști, integri și visători”. Toate acestea pot fi dobândite inclusiv prin educație calitativă, pe care Iulian o consideră „cel mai bun mijloc de a schimba lumea”.

Super-puteri

Trăind în paradigma iubirii și dorinței de a contribui energic la o schimbare pozitivă, Iulian se folosește zilnic de super-puterile pe care le-a construit în timp, prin muncă și dedicare: entuziasm, optimism, îndrăzneală, abilitățile de leadership, capacitatea de a lucra cu oamenii și curajul de a provoca schimbare.

Învățături recente

O schimbare pozitivă n-ar fi posibilă în absența unor atribute precum cele enumerate mai sus – iubire, acceptare, entuziasm și curaj, însă Iulian a descoperit recent „impactul și forța diplomației în bunul mers al unei relații”. Adăugăm, deci, încă un ingredient la rețeta unui viitor mai frumos!

LinkedIn
iulian mart