Grațiela Dumitrescu

Manager Administrativ
Momente semnificative

Povestea Grațielei începe în liceu, când profesorii de geografie și de istorie i-au arătat potențialul propriei persoane și i-au insuflat încredere în propriile forțe. Mai târziu, anii de facultate s-au conturat în jurul experienței AIESEC, oferindu-i Grațielei ocazia de a se dezvolta personal prin numeroasele proiecte și responsabilități pe care și le-a asumat – de la comunicare, coaching și suport, la management de echipă și de proiect.

Valori personale

Viața Grațielei gravitează în jurul integrității, respectului, prieteniei, iubirii și grijei, filosofia ei personală fiind în perfect acord cu viziunea Teach for Romania.

Super-puteri

Super-puterile Grațielei ne arată complexitatea personalității ei: citește și scrie cu o pasiune extraordinară, însă latura creativă nu este singura dominantă. „Soluționarea diferitelor probleme (chiar și cele mai dificile) și dezvoltarea de relații durabile, bazate pe sinceritate și colaborare” sunt și ele tușe reprezentative ale pelerinei de super-eroină.

Învățături recente

„Am învățat să merg pe bicicletă – am simțit că pot muta munții din loc când am pedalat și aveam echilibru. Acum, învăț să joc tenis!”. Iată, deci, că niciodată nu este prea târziu pentru a învăța lucruri noi, iar Grațiela demonstrează cu brio validitatea acestei credințe!

LinkedIn
This is image placeholder, edit your page to replace it.