Georgiana Stoia

Tutor Coordonator
Momente semnificative

„În facultate am avut un exemplu de altfel de profesor, un profesor universitar care s-a dat pe sine studenților lui, cu fermitate și autenticitate. Conf. dr. Liviu Ianoși a construit în noi competențe de dezvoltare profesională, dar mai ales personală.

În 2010, am cunoscut un om care mi-a demonstrat că în România se pot face lucrurile bine, se pot îndrepta și se poate elimina corupția. Nicole Rață a fost cea care m-a inspirat să îmi construiesc drumul în directia O.N.G., iar internship-ul în cadrul Fundației Parteneri pentru Dezvoltare Locală mi-a dat puterea să îmi doresc să aduc schimbarea pe care o doresc în România.

În perioada 2010-2016 am avut norocul să respir educație non-formală, Laboratorul de Educație Nonformală (ANPCDEFP) mi-a deschis mintea, inima și calea către o altă lume, dându-mi o fantastică poftă de învățare.”

Valori personale

Întreaga activitate a Georgianei se bazează pe câteva valori centrale: contribuție, învățare continuă,  integritate, autenticitate, echitate.

Super-puteri

Lucrul cu tinerii, orientarea continuă către schimbarea în bine și contribuția semnificativă la transformarea sistemului educațional românesc i-au dezvoltat Georgianei super-puterile necesare pentru a-și putea îndeplini visurile: empatie, orientare spre soluții și adaptare ușoară la contexte noi.

Învățături recente

Uneori, lecțiile ne sunt livrate de către cele mai neașteptate contexte și personaje. Astfel, o fetiță de doar 3 ani i-a spus Georgianei „Eaaat slooowly!”. Înțelepciunea copiilor este delicioasă!

IMG_9502 (1)
LinkedIn