Gena Frâncu

Responsabil Selecție și Integrare

Absolventă de Relații Internationale, cu un Master in Geopolitică și Relații Economice Internaționale, Gena și-a dedicat cariera oamenilor și relatiilor cu și dintre aceștia.

A fost implicată în managementul Resurselor Umane și apoi în Boardul Director al VIP – Voluntari Pentru Idei și Proiecte. Ca Manager de Resurse Umane, Project Manager al Școlii de Vară „România Secolului 21” și ca Președinte al Board of Directors a pus mereu accentul pe recrutarea și selecția celor mai buni oameni, pe motivarea și implicarea lor, astfel încât echipa să obțină cele mai bune rezultate posibile.

Experiența de peste 8 ani în consultanța de travel și organizarea de evenimente au ajutat-o să își dezvolte o gândire creativă și orientată pe soluții, să relaționeze și să comunice cu oameni pe cât de diferiți, pe atât de interesanți.

Gena crede în oameni excepționali și în puterea lor de a schimba lumea. Și știe că schimbarea începe de la fiecare dintre noi și de la capacitatea noastră de a deveni și a inspira schimbarea pe care o căutăm în jurul nostru.

Tocmai de aceea, Gena e convinsă că educația este cea care poate schimba cu adevărat lumea. Toți cei implicați în procesul de educație: atât profesorul, cât si elevii săi, precum și ceilalți oameni cu care aceștia interacționează, se transformă. Devin mai buni. Și România poate și trebuie să se transforme pornind de la sistemul educațional.

LinkedIn
Gena Francu -bw