Costin Corbeanu

Coordonator Recrutare
Momente semnificative

Înainte de Teach for Romania, Costin a lucrat în domeniul IT, însă fără a avea o carieră care să-l facă să se simtă cu adevărat împlinit. A devenit zâmbărețul departamentului de recrutare în urma câtorva decizii cruciale: renunțarea la IT și reorientarea către voluntariat, fără a ști unde îl va duce acest drum, au fost împreună punctul de pornire într-o călătorie transformațională care continuă și astăzi. Nu foarte demult, a participat ca trainer într-un proiect AIESEC în Sankt Petersburg, unde a descoperit că, prin intermediul educației, poate face o schimbare pozitivă în viața celor din jurul său.

„Mi-am asumat roluri de conducere în AIESEC Craiova și AIESEC Slovacia, de fiecare dată cu planuri de a crea și de a dezvolta proiecte educaționale. Am lăsat în urmă nu doar proiecte care impactează și acum mii de elevi, ci mai ales oameni care mi-au oferit șansa să îi cunosc, să le provoc limitele și să îi ajut să le depășească. Am învățat că pot să fac o lume mai bună în jurul meu prin educație și prin a demonstra că-mi pasăp de cei din jurul meu.”

Valori personale

Când se gândește la valorile care-i ghidează pașii prin viață, Costin se oprește la empatie – „îmi pasă de cei din jurul meu și îmi doresc să ajut, atât cum pot, ca viețile tuturor să fie mai bune”, spune că îi place să facă oamenii să zâmbească și să se simtă mai bine, se regăsește în rolul de ascultător și muncește pentru a le oferi celor din jur contextele potrivite pentru a crește și a deveni o variantă mai bună a lor.

Super-puteri

În cuvinte mai puține, super-puterile lui Costin sunt empatia, gândirea critică și capacitatea analitică.

Învățături recente

În prezent, citește How will you measure your life, astfel că el însuși încă învață multe despre propria persoană și despre ce înseamnă pentru el bucuria și succesul în viață.

LinkedIn