Ana Sabou

Operations Coordinator
Momente semnificative

Pe Ana a marcat-o profund experienţa de voluntariat din cadrul ART Fusion, unde a avut ocazia să lucreze cu instrumente de intervenţie socială, precum metoda Teatru Forum. „Am fost actor în piese de Teatru Forum care abordau subiecte precum: discriminarea rasială, violenţa în şcoli, violenţa domestică. Pe lângă această experiență, consider că am învățat foarte mult de la oamenii pasionați de ceea ce fac. Învățăturile sunt pretutindeni, trebuie doar să ai ochi să le vezi.”

Valori personale

Valorile care îi ghidează Anei viața de zi cu zi sunt „egalitatea, echilibrul, integritatea și onestitatea”.

Super-puteri

Anei îi place să ajute oamenii pe care îi întâlnește și încearcă să aibă mereu o vorbă bună pentru ei. Pe lângă asta, super-puterile ei mai înglobează și calmul cu care abordează situațiile de criză. „Încerc să înțeleg pe deplin ceea ce se întâmplă și să cântăresc foarte bine deciziile pe care le iau.”

Învățături recente

„Am învățat că lucrurile nu se întâmplă pur și simplu, ci că trebuie să ai inițiativă, iar frica de a nu greşi nu face decât să ne împiedice dezvoltarea profesională și personală. Este important să învăţăm atât din greşeli, cât şi din reuşitele profesionale şi personale.”

LinkedIn
anamaria sabou